URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

Alternativa | 29 Agost, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Si alguna cosa ha fet bé la Ministra d’Igualtat ha estat posar a la seva contra gent de totes les ideologies ja siguin progressistes o conservadors.

Na Bibiana Aido en va amollar una de bona i va ser dir que un fetus de 12 setmanes no és un esser viu. Un grup de vuit professionals, metges , psicòlegs, etc. de presumpta ideologia conservadora , han creat “EL BEBÉ AIDO” que no és més que una petita figura de devers 4 centímetres de grandària que representa això que nega la Ministra, què el fetus de 12 setmanes és un petit esser viu de 4 centímetres.

No és la intenció d’aquest article discutir la llei de l’avortament, sempre he dit que un avortament és un fracàs de tota la societat per no haver sabut inculcar a la parella causant del fet, què hi ha diversos mètodes anticonceptius per no haver de matar la al no nat, però tampoc podem dur desgraciats al mon, aquest és el gran drama, i na Bibiana Aido ha aconseguit que l’avortament sigui com tenir un constipat o una cefalea, i és pugui evitar amb una píndola posant a la mateixa alçada un virus a un embrió o fetus humà.

Bibiana dimiteix, has vulgaritzat una de les més difícils decisions que pot tenir una dona o parella, que és el seu desig de seguir endavant amb un embaràs d’un fetus sa, l’altre disbarat és que  aquesta modificació de la llei hauria de venir del Ministeri de Sanitat o del Ministeri de Justícia, mai d’aquest invent d’en ZP.

VISCA EL BEBE AIDO

MIQUEL SÁNCHEZ

 

 

Foto de la pàgina Bebe-Aido: http://www.bebe-aido.com

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb