URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Nova denúncia de brutor a Formentor

Alternativa | 02 Octubre, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Un ciutadà ens ha fet arribar aquestes fotografies i el següent comentari:

Aquest cap de setmana passat vaig anar a la creveta i me va fer vergonya veure la quantitat de basura que hi havia a n´aquest lloc emblemàtic de Pollença i pel que diariament passen mils de turistes.

No podem més que agraïr-li la molèstia que s'ha pres i la confiança que ha dipositat en nosaltres. Fet això, cal dir que des del nostre punt de vista, aquest ciutadà, no ha fet més que expressar un sentir general. Fa poc temps era un company artanenc qui ens feia arribar la denúncia: Brutor a balquena romp la bellesa 

Formentor no pot permetrès el luxe d'estar bruta. És un dels majors atractius turístics, no només pels turistes que venen a estiuejar a Pollença, sinó per tot el turisme en general. Cal recordar que el Colomer és la foto més turística de la nostra illa.

Però no hem de ser demagogs. Qui té la culpa de tot això? En primer lloc el culpable és qui, sense escrúpols, tira el plàstic, paper o botella al terra. Però un cop brut, l'ajuntament s'hauria d'encarregar de netejar-ho, no?

Per la nostra part fem el que podem per a que fets com aquest no es tornin a repetir. Per això vàrem fer les següents preguntes al plenari:

Ens han arribat queixes de la brutor (botelles de plàstic, llaunes, llosques, bosses...)al Mirador de la Creveta del cap de Formentor. S’haurien de cercar solucions per un lloc tant emblemàtic del municipi; es podrien posar algunes papereres aquí i allà, a la vorera de tot el recorregut. Fet això, es podria posar un bon cartell que demani no tirar brutor, i si és precís amenaçar amb una multa als que embrutin. Tampoc estaria de demés un excusat mòbil. Per altre part volem saber si el propietari del vehicle blanc Renault de matrícula XXXXXX, aparcat al començament del recorregut, té llicència per vendre tota casta de begudes i llepolies.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb