URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El show d'Unió Mallorquina

Alternativa | 03 Octubre, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

  Unió Mallorquina es vol presentar moltes vegada com un partit seriós  a l’altura d’altres grans partits nacionalistes com el PNB o CIU, però el cert és que el seu nacionalisme és pura fatxada ( us imaginau a PNB o CIU votant un estatut de mínims conjuntament amb el PP i el PSOE com va fer UM, o governant amb el PP com han fet els uemites) . UM mai ha tingut els resultats electorals d’aquells partits i sobre tot mai han tingut la serietat i el seny d’aquells partits, tot el contrari; Unió Mallorquina s’ha convertit en el partit dels shows per excel·lencia. En plena crisi i quan el que demanen els ciutadans als polítics és seny, unió i eficàcia per sortir d’aquesta desastrosa situació econòmica ha arribat una “ pataleta “ més dels uemites.

En el fons està clar que el que demana Unió Mallorquina és immunitat davant la justícia, ja que el que ha portat a aquesta situació és simplement la resposta del Consell a una requeriment fet pels jutges del cas Son Oms. Molt reveladora resulta la volta de Mª Antònia Munar a la primera línia, tal vegada té por de ser la següent, per que ningú es pot creure que MAM no sabés res dels casos on han estat imputats els seus principals col·laboradors.

A l’igual que els seus companys del PP, amb el que van governar molt a gust a la legislatura més corrupta de les Balears, els uemites han optat per la teoria de la conspiració, com si tot el que ha sortit fins ara fos una invenció dels fiscals instigats pels socialistes. De paraula diuen que no volen saber res dels corruptes però a la realitat no volen col·laborar amb al justícia.

Ja no és el moment de demanar a UM reconsiderar la situació, el mal ja està fet. El pacte de govern era a les tres institucions i en aquest moment s'ha de considerar trencat. Mai és tard, ara és el moment de treure fora a un partit ple d’ imputats, i si tenen valor que es tornin a unir al seu aliat natural en política i imputats.

Diuen els uemites que no es sentien còmodes al Consell, qui fa molt de temps no s'havia de sentir còmode amb aquesta gent són el PSOE i el BLOC.

 - Cas Pla Territorial de Mallorca, Cas Ca'n DomegeCas Son Oms Bartomeu Vicens.

 
- Cas Ca'n Domege; Miquel Nadal
 

 
Cas peatge, Antoni Pascual, Gonzalo Aguiar .
 
 
Cas Ca'n Domege: Miquel Angel Flaquer 
 
 
- Cas Son Oms: Maximilià Morales
 
 
Cas Son Oms: Damià Nicolau
 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb