URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cada poble té els polítics que es mereix

Alternativa | 12 Octubre, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Cada poble té els polítics que es mereix .

Aquest és el títol de la darrera  columna a la revista sa Plaça de n’Antoni Marquet (PSM). A la mateixa parla del malestar creixent davant la penosa situació de Pollença (brutor, renou, ocupació via pública...). Entre altres coses diu que "l’anterior equip de govern va deixar el calaix ple de teranyines a més d'un endeutament desmesurat, malgrat no haver realitzat obres o actuacions que ho justifiquin, o al manco que el conegui". El que no entenem és com si opina això el seu partit no va donar suport a la nostra moció demanant un auditoria. Tal vegada per que, com diu a la seva  columna, “el govern el formen UM-UNPI i PSOE amb el PSM de “convidat””. Només li falta afegir "de pedra".

Amb el que estam totalment d’acord amb ell és que aquest equip de govern ha demostrat no tenir suficient il·lusió, interès o vàlua per solucionar els problemes del poble.

Evidentment al seu article al final salva les àrees gestionades pel PSM: Cultura i EMSER. Li hem de recordar al senyor Marquet que, sigui convidat o no, el PSM forma part d’un EQUIP de govern i per tant, li agradi o no, també és corresponsable de la trista situació del municipi que denúncia.

Respecte a nosaltres, Alternativa per Pollença, com sempre el senyor Marquet es mostra molt crític, diu que "el regidor d’EU està pegant cops de cec, transmetent a la societat una sensació de poca serietat". El primer que li hem de dir és que obviar el nom d’Alternativa (sembla que l’equip de govern li té una porada  a aquest nom...)  no el fa desaparèixer. Segon, no sabem si quan parla de cops de cec és refereix a la nostra moció demanant una auditoria, que tal vegada hagués descobert que va passar amb els duros a l’anterior legislatura; a la nostra moció demanant regularitzar les contractacions, que tal vegada serviria per millorar els serveis que tot el poble troba tan deficient; a la nostra moció demanant un informe jurídic per obrir Ternelles, que tal vegada hagués fet innecessària el caràcter reivindicatiu de l’excursió del dia 12, a les nostres al·legacions a l’ocupació de la via pública, que tal vegada millorés aquest tema... parla de cops de cec quan hem presentat més de 50 mocions aquesta legislatura, centenars de precs i preguntes i desenes d’al·legacions... o parla de cops de cec  per que fem una cosa que ell no va fer com a regidor de l’oposició: presentar alternatives en forma de mocions i nombroses preguntes i precs cada ple?

Quan parla de serietat a què es refereix? A fer oposició com feia el PSM a l’anterior legislatura? O sigui oposició només a les àrees del PP-UMP  fent de titelles d’UM-UNPI.

Em sap greu però preferim seguir fent oposició a tot el que consideram negatiu, presentant alternatives. Millor ser una bona oposició digna que ser "convidats" per no haver fet bé la nostra feina. Crec, senyor Marquet, que en el que queda de legislatura podrà seguir escrivint columnes ben iguals que la referida: l’equip de govern, PSM inclòs, no pareix que sigui capaç de millorar la gestió municipal, i nosaltres, com hem vengut fent fins ara, seguirem presentant mocions i proposant coses, de forma constructiva i amb una visió de poble i bé comú.

 

 

  Si no ho podeu llegir bé, pitjau a sobre i el podreu ampliar.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb