URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

EL GRAN CIRC DE LA POLÍTICA POLLENCINA!!!

Alternativa | 20 Octubre, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Amics i amigues, ciutadans i ciutanades... passin i vegin... EL GRAN CIRC DE LA POLÍTICA POLLENCINA!!!

En aquest circ, on el darrer son els espectadors i el primer el cobrament de l'entrada, comptam amb la presència de tot tipus d'animals i de feres...

Començant la funció tenim als lleons socialistes, els salvatges i indomables reis de la jungla... admirau tots com obeeixen al seu cuidador, com boten i passen pel cercle de foc, com donen la pota, com fan voltes sobre si mateixos...

Aquests lleons, quan no son controlats pel seu cuidador son capaços de fer veure que son salvatges, que recolzen excursions reivindicatives a Ternelles, i fins i tot... que son d'esquerres!!!

Però després, en presència del seu amo, callen, acoten el cap, llepen la mà que els controla i fins i tot accepten el maltracte dels seus companys pessemeros. 

Un bon exemple de com les seves ànsies de rebre el sustent que el seu amo els ortorga amansa les feres més ferotges. Un bon exemple de que qualsevol simptoma de personalitat pot ser esborrat si es veuen estrets o poden tenir problemes... 

I un bon exemple d'intentar quedar bé sempre, en tot moment, que aquest cop no els ha sortit bé, ja que podeu comprovar, estimats ciutadans i espectadors, que per molt que s'amaguin darrera de l'amo la seva submissió els delata.

Crec que no cal anar més enllà amb la fàbula. El PSOE de Pollença ha demostrat un cop més que no sap on és, que ha perdut el nord i l'ubicació. Un partit que ha estat un dels adherits a l'excursió a Ternelles, que ha expressat públicament que no està d'acord amb la restricció imposada pel batlle (tot sigui dit, la falsa i inventada restricció), una gent que va participar en la fundació de la Plataforma Pro Camins Públics, un regidor que dia 12 duia les sabates fermades i la motxilla plena de menjar per anar fins al Castell del Rei... doncs aquest partit ha estat capaç de callar i no dir res coherent davant l'expulsió d'un company seu del si de l'equip de govern per defensar allò que ells deien defensar.

Les paraules expressades per la seva portaveu justificant el cessament de Tomeu Cifre no son més que mostres del tot evidents de que no els motiva la justícia, el bé comú o la humanitat, sinó fer content a un batlle que està dedicat per complet al servei de la família March i poder conservar així el poc poder que manejen i poder seguir seient a les confortables cadires.

Tot plegat és un circ polític, amb mentides, excuses i submissions que no fa més que beneficiar a uns interessos i perjudicar al conjunt del poble. Una il·lusió, un espectacle màgic on res sembla lo que pareix.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb