URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Unió Progressista de Pollença

Alternativa | 26 Octubre, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Divendres 30 a les 21 al restaurant S. Jordi,  sopar en record i reconeixement de la candidatura d'Unió Progressista de Pollença.

Aquesta coalició d'esquerres formada pel PSM i Esquerra Unida  es va presentar a les  eleccions del 1987  i va treure dos regidors: Jeroni Llobera i Jaume Cerdà.Després de la dimissió d¡en Jeroni Llobera va entrar a l'Ajuntament en Toni Marquet.

La coalició editava "un butlletí de la UPP (uPaPerillo)" del qual en sortiren uns quants números, que va ser el que va ocasionar una querella per dir "pirata" al promotor Riusech, pel tema de l'aigua al complexe Hàbitat del Moll .... 

En Jeroni LLobera duia l'àrea de Sanitat i havia estat a l'ajuntament d'ençà el 1979, llavors eren els temps del Golf i Urbanització de Can Porquer, de les irregularitats en llicencies d'obres (Albullansa), de Decatur, d'abocaments d'aigües brutes al Moll (just com ara no ?), de pactes CDS-PSOE, del PGOU, el Batle era en Martí March (també li deien Si,Si !!)... una època molt moguda aquella !!.

Mereix la pena llegir la carta de dimisió del regidor Jeroni Llobera que ja vam publicar a aquest blog. La carta és de 1989, però 19 anys després te la seva vigència

 Al següent enllaç podeu veure un fulletó amb les línies principals del programa d'UPP

- Participació ciutadana  fonamentada en una ciutadania ben informada.

- Millor eficàcia administrativa.

- Protecció dels nostre entorn natual i paisagístic.

Al programa hi ha coses que s'han fet com el Patronat Municipal de Turisme, el Consell Municipal Escolar (recentment aprovat)... i altes que a dia d'avui encara no s'han posat en marxa com el Patronat Municipal d'Esport...

 

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb