URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Aturem la barbàrie, aturem el pla de carreteres!

Alternativa | 31 Octubre, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

D'es d'Alternativa per Pollença no podem quedar al marge del que està succeïnt més enllà del nostre municipi. No podem, ni volem, consentir que el nou pla de carreteres surti endavant. Mitjançant una política urbanitzadora i destructora del territori, continuista de la legislatura passada, es pretén seguir fent carreteres a tot arreu, asfaltant i encimentant encara més tots els racons de l'Illa.

Per tot això ens hem unit al crit i a la lluita contra el pla de carreteres. Perquè no podem continuar com fins ara, perquè no podem consentir més destrucció del territori i perquè Mallorca és petita i l'hem de conservar.

Si els nostres governants no tenen cura de la nostra illa, fem-lis veure que s'equivoquen!

 

MARXA FESTIVA- REIVINDICATIVA CONTRA EL PLA DE CARRETERES

Aquest proper dissabte, 31 d’octubre farem una important mobilització per demanar l’aturada del Pla de Carreteres.

La convocatòria és a les 15h del capvespre a la creu, just a l’entrada de Caimari.

Què implica aquest Pla de Carreteres? vegeu presentació: Pla de Carreteres: més del mateix!

Perquè a Caimari? A la carretera de Caimari – Selva -Inca, és on es començarà en breu el proper projecte destructiu d’una de les carreteres més emblemàtiques que dona entrada al paratge de la Serra de Tramuntada. L’actuació prevista pel Consell esdevé l’exemple del que significarà l’aprovació definitiva del Pla de Carreteres, el 5 de novembre, per moltes carreteres situades a les àrees rurals més preservades de Mallorca, a banda de: noves autopistes i autovies, variants i rondes innecessàries… en definitiva, més asfalt, més destrucció i més especulació…

Per conèixer tots els motius d’aquesta mobilització, descarregau-vos el tríptic amb el manifest al qual, en aquests moments, ja hi ha més de 25 entitats i associacions adherides de tot Mallorca: NOalPlaCarreteres

És l’hora d’exigir el canvi i ara és el moment crucial! Vos hi esperam!

cartellcarreteres_marxa_web-3

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb