URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cal un Consell Social Municipal

Alternativa | 10 Novembre, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Al plenari de juliol va ser rebutjada una moció nostra relativa a la creació d'un Consell Social Municipal amb el resultat de 9 vots en contra (UM-UNPI, PSOE i PSM) i 7 vots a favor (Alternativa EU-EV i PP-UMP).

 A Alternativa entenem la democràcia en el sentit més ampli possible, es tracta no només d evotar cada quatre anys sinó que es tracta d'intervenir de manera participativa en totes les decisions que afecten a la nostra vida. És per això que pensam que una eina molt útili són els Consells Municipals. Ja al ple de desembre de 2007 s'ens va rebutjar una moció en la que vam demanar la creació d'un Consell Municipal de Cooperació Internacional pel Desenvolupament per fomentar la participació ciutadana en matèria de solidaritat i cooperació internacional, qu

  A Pollença hi ha diverses entitats que treballen amb la cobertura i oferta de serveis socials a gent major, discapacitats i altres sectors desfavorits, i un Consell Municipal Social és una bona eina de treball per  a la coordinació de programes i actuacions, i un interlocutor a l’Ajuntament per ajudar a millorar l’àmbit del Benestar Social  i la qualitat de vida dels col·lectius socials integrants. 

Francisca Ramon, la regidora delegada de Serveis Socials va argumentar que l’equip de govern votava en contra de la moció ja que era un tema sobre el que s’estava treballant. Com sempre abans de la presentació d'aqeusta moció no s’havia dit res, sembla que per l'equip de govern és molt complicat informar als grups de l’oposició del que s’està fent. El cert és que tres mesos després no ha hagut cap avanç a aquest tema.

A aquest tema tampoc va estar massa fi el regidor del PSM, en aquell moment al govern, i va dir textualment, "que no li semblava  de rebut que l’oposició es faci valer de defensor de les entitats de caire social. "  Crec que ara que es troba a l'oposició no diria el mateix.

Luis Demano a diagonal.

 


 

A Continuació la moció .

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb