URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Precs de setembre

Alternativa | 11 Novembre, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

 Precs que des d'Alternativa per Pollença vam fer al ple de setembre.

1- Hi ha molt d’actes que es solen trepitjar uns amb els altres, sense cap necessitat. Es podria fer per part de Participació Ciutadana un calendari, demanat a totes aquelles entitats, associacions i particulars que facin una previsió dels actes que fan comptes celebrar durant l’any, reunir-se quantes vegades siguin necessaris i arribar a un consens?

Va contestar el que era en aquell moment regidor de Cultura, Tomeu Cifre.

Seria ideal que les entiats i les associacions es posasin d'acors. S'ha fet un calendari desde Cultura a disposició de les entidats per que el puguin consultar.

A aquest tema cal fer més feina i cercar una coordinació efectiva entre Ajuntament i associacions.

2- Ens preocupa que a diversos foros d’internet anglesos com (puertopollensa.com travel guide) hi hagi un munt de queixes sobre la quantitat d’excrements de cans als carrers del municipi i els demanam una continuïtat en les campanyes que es fan per solucionar aquest problema.

Respecte a aquest tema el darrer que va dir l'anterior regidor de medi ambient va ser molt greu, ja que es va queixar de la manca de col·laboració de la policia municipal.

3- Durant aquest estiu el petit bar que hi ha al costat del temple del calvari ha romàs tancat per l’acomiadament del donat del calvari, que s’encarrega del mateix. Ja que  estam parlant d’un dels monuments més visitats del municipi i que al perdre el donat el seu  sustento es posa en perill l’obertura i cuidat del temple, demanam a l’Ajuntament que intercedí davant de l’església per solucionar aquest problema.

A pesar de que ja haviam parlat del tema a un ple el batle encara desconeixia que el temple va ser cedit per la família de Can Pontico a l'esglèsia. A aquest tema no han fet res mentre que la família del donat es troba a una difícil situació per un tema especulatiu.

4.-  Ens han arribat queixes de la brutor (botelles de plàstic, llaunes, llosques, bosses...)al Mirador Es Colomer del cap Formentor. S’haurien de cercar solucions per un lloc emblemàtic del municipi; es podrien posar algunes papereres ençà i enllà a la vorera de tot el recorregut. Fet això, un bon cartell que demani no tirar brutor si és precís, amenaçar amb una multa als que embrutin. Tampoc estaria de demés un excusat mòbil. També voliam saber si  el propietari del vehicle blanc Renault , aparcat al començament del recorregut, té llicència per vendre tota casta de begudes i llepolies.

5- Hem vist que a les plateges del Port s’ha instal·lat vestuaris i que es cobra pel seu ús (0,50 €) però no ens consta que aquesta taxa es trobi a l’ordenança fiscal.  Demanam que es solucioni aquesta irregularitat

6.- Demanam una revisió de llicències que s’ha donant condicionades al compromís de no ocupar l’habitatge fins a completar la dotació de serveis com s’ha fet al cas al cas de la construcció propietat d’Alfonso Cortina.

Un truc "legal" utilitzat al nostre municipi i que ha permés la destrucció de la Font, el Vilar, Formentor... 

 Foto del fotobloc de Biel Perelló que mostra l' impacte de "Villa Cortina".

 


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb