URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Port de Pollença Flying Circus

Alternativa | 16 Novembre, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Em comentava aquest estiu en Peter Jones, què és un turista que conec de quan era nin i que duu més de trenta anys venint  a Pollença al manco una vegada al any, malgrat sigui un cap de setmana, que si els grans còmics britànics els “Monty Phyton” haguessin conegut la història de Pollença i en concret, l’episodi d’en Joan Mas i en Dragut a ben segur haguessin vingut a Pollença a fer un paròdia del simulacre, el motiu era la solera que tenia Pollença els anys setanta al Regne Unit.

Ara aquesta solera sembla que ha desaparegut, ja no tenim aquells anglesos que venien amollant “pounds” per aquí i per allà, ara els anglesos que ens visiten són com nosaltres, gent que triar un lloc barat per passar uns dies al sol i a les nostres platges, i aquest anglesos són gent que mira la televisió, va al futbol i fa el mateix que nosaltres quan  tenim un poc de temps lliure.

Avui, sortia a la premsa que el Govern de les Illes Balears pensa gastar-se 18 milions d’euros en promoció de les Illes Balears, ja varem comentar a un altre article, que el problema que tenim és que som molts cars devora altres destinacions turístiques sense oferir un plus.

I quin podria ser aquest plus ? Evidentment no l’espectacle “Flying Circus” dels Monty Phyton, perquè queda ja molt lluny al temps i més sembla que els còmics britànics ara es dediquen a altres tipus d’espectacles, però si es podria oferir el passeig marítim del Port com “plató” de televisió per qualque productora o cadena anglesa, seria una despesa no molt grossa (electricitat i altres) i una promoció inigualable a cap fulletó d’aquest que es reparteixen per les fires. Us imagineu la versió anglesa del “Diario de Patricia” o altre programa musical, quedaria bé no ??? From Puerto de Pollença Mallorca for Great Britain people.

Crec que val la pena intentar-ho, aquest dossiers ja haurien d’estar a les taules del caps de programació de les productores i televisions britàniques. Au.

Miquel Sánchez.

Dos dels millors moments d'una pel·lícul·la genial: la Vida de Bryan

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb