URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'etica brilla per la seva absència 1

Alternativa | 24 Novembre, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Tenim un equip de govern a imatge i semejança d'en Martí Ochogavía, no importa l'incompliment de la llei, aquest no és reprovable ni te conseqüències, i l'etica brilla per la seva absència.

No cal ser cap expert en lleis per saber que a més d'ilegal, no és ètic fer el que ha fet en Martí Ochogavía amb les empreses dels seus familiars.  No cal llegir la llei de contractació pública que el PSOE ha penjat a la seva pàgina. El que hauria de penjar el PSOE de Pollença  són alguns escrits de Pablo Iglesias que estic segur no han llegit el seus regidors ni la seva executiva.

El regidors del PSOE de Pollença han oblidat l'ética que va ser per a Pablo Iglesias un element de cabdal importància per a poder transmetre els valors socialistes que del seu partit emanaven. Perquè per a Pablo Iglesias un polític havia de ser un exemple a seguir, un mirall on la ciutadania trobés els millors valors del propi ésser humà.

Pablo Iglesias era abans de res un humanista que parlava des de la dignitat del seu pensament i de la seva acció, un polític  que parlava des de la puresa del seu esperit i del seu cor. Cap d'aquests valors els poden trobar actualment als quatre regidors del PSOE.

Ahir la seva regidora d'educació no va plorar quan describiam de manera raonada amb fets objectius les malifetes d'en Martí, va plorar quan el mateix Martí va fer un discurs emocional i buit de lògica i d'ética. Aquesta és la imatge que resumeix el ple.


L'equip de govern es va negar a aprovar el vot nominal que vam demanar ja que les irregularitats a la contractació suposen un greu perjudici al municipi, i a tercers i a més a més del tema polític, econòmic  i administratiu estam parlant d'un possible cas penal.

Consideram lamentable i un insult als ciutadans que els regidors de l’equip de govern considerin que els incompliments de la llei de contractació pública del regidor Martí Ochogavia (incompliments que venen des del 2003) no siguin ni tan sols reprovables quan a altres ajuntaments ( com el de Paterna) a una situació igual però amb quantitats inferiors un regidor no només va ser reprovat sino que també va ser destituit. Les votacions del ple d'ahir els fa corresponsables de les irregularitats de nunciades. Unes actuacions on ha predominat el nepotisme sobre la correcta gestió dels doblers públics, i amb les que  s’ha perdujicat tant als ciutadans com a empreses. 

Tot plegat pot servir en part per que els ciutadans comencin a entendre per que a pesar de pagar una bona quantitat ens impostos els serveis que tenen són inferiors en moltes ocasions als d’altres municipis.

Encara resulta més sorprenent que l'equip de govern votés contra el segon punt; l'inici d'expedients per declarar de nul·litat de relació amb els empreses que incompleixen la Llei de contractes de les Administracions  publiques. O sigui UM i PSOE han votat contra l'aplicació de la llei!

L'únic punt que va sortir per unanimitat és la reunió periòdica, al manco cada dos mesos de la Comissió d'Hisenda per fer un seguiment de la contractació. Esperem que s'arribi a complir

El compliment de la Llei garanteix que les diferents feines i subministraments es contractin de manera transparent i amb les mateixes oportunitats per tots els empresaris i autònoms del poble.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb