URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Quatre mocions

Alternativa | 30 Novembre, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

 Encara estau a temps de fer-nos arribar els   suggeriments, precs i preguntes pel ple de demà  dimarts a les 20:00  que es realitzara a Can Llobera,podeu venir o el podeu seguir per la ràdio municipal.

A aquest ple presentam  quatre noves mocions.

Pensavam que no caldria presentar les mocions sobre Ternelles, ja que el batle es va comprometre a fer una reunió abans d'aquest ple per intentar dur una proposta consensuada. Finalment no s'ha fet la reunió i ens dona la impressió que el batle només intenta seguir ajornant la solució l'obertura del  camí públic de Ternelles. Les nostres mocions són de pura lògica i  ajudarien a avaçar al tema, ja que demanam  obrir un expedient de delimitació del camí i informes jurídics per veure la possiblitat d'obrir el camí i la realització d'un estudi jurídic sobre la sentència del Tribuna Suprem.

Una altra moció que presentam  és la de la creació d'una comissió de seguiment de propostes de despeses superiors a 1.000 euros, a aquest tema també hi ha un desgavell total i  actualment es realitzen despeses sense autorització prèvia  i sense crèdit.

A la quarta moció demanam la retirada del pla de carreteres, és una moció que s'ha presentat a altres municipis ( Son Servera, Capdepera, Binissalem, Campos, Sencelles, Artà, Costitx i Santa María) i la fem com part de l'assemblea de col·lectius contra el pla de la Carreteres. És indispensable que es revisi en profunditat i s'aprovi un nou Pla Territorial de Mallorca que estableixi les bases d'un nou model territorial.

ORDRE DEL DIA DEL PLENARI 

 I.- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió ordinària celebrada dia 29 d'octubre de 2009

2.- Resolució de la declaració de compatibilitat de la Sra. Mireia Capllonch Cifre, arquitecta tècnic, funcionària de carrer. Un tema tècnic ja ha acabat les feines que eren incompatibles.

3.-  Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV relativa a la creació d'una comissió de seguiment de propostes de despeses. 

4.- Aprovació, si procedeix, de la modificació puntual de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa pel servei de recollida domiciliària i de tractament de fems i residus. Una bona notía la taxa s'ha reduit per la reducció de costos a EMSER (150.000 euros), l'augment del reciclatge i la reducció dels fems per la crisi.    

5.-  Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV per instar al Consell de Mallorca la retirada definitiva del Pla Director Sectorial de Carreteres

6.-  Moció presentada pel grup PP-UMP relativa a la creació d'un punt verd al Port de Pollença. Més que un punt verd el que demanen és una deixalleria  al costat de les obres de la nova residència del Port.

7. -  Moció presentada pel grup PSM-EN relativa a l'obertura d'expedient de recuperació del camí de Ternelles/Camí de l'Horta/Camí del Castell del Rei i de Cala Castell. A l'igual que nosaltres el PSM ha considerat que al no fer-se la reunió promesa havien de presentar la moció que ja havien presentat d'urgència a l'anterior ple. Es demana obrir un expedient de recuperació del Camí i que incorporen documentacio

8.-  Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV relativa al camí públic de Ternelles  

9.-  Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV relativa a la delimitació del camí públic de Ternelles.  

10.- Moció presentada pel grup PP-UMP relativa a la creació d'una assemblea i  llocs de lleure per els joves de Pollença. Una  moció necessària ja que el dèficit als espais i alternatives d'oci de la joventut de Pollença és més que evident. Una bona oportunitat de debatre i aportar idees i solucions.

11.- Propostes/Mocions d'urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte dels acords de la Junta de Govern i de les resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes

Al blog amics arbres del company Joan Vicenç Lillo. Acció protesta contra el pla de Carreteres.

Ja les se'n poden endur

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb