URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Precs i prenguntes a l'equip de govern: No sap o no contesta (I)

Alternativa | 04 Gener, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

           

L'equip de govern segueix amb la seva política de poca transparència i de manca de respecte a la feina de l'oposició i a la ciutadania en general. Sabem que als membres de l'equip de govern els molesta que els facem tantes preguntes, cosa que és la nostra responsabilitat, la seva és contestar i donar explicacions de la seva gestió als ciutadans.

 En el plenari del més d'octubre varem realitzar les següents preguntes:

1.- Ens han arribat queixes relatives al dinar que l’ajuntament va oferir al personal de l’ajuntament, on hi va assistir part de la plantilla, atès que aquest es va realitzar en hores de feina abans de finalitzar la jornada laboral.

No contesten tot hi que el tema dels sopars és un tema clau en la estratègia política d'aquest equip de govern

2.- Es pensa informar a l’oposició de les negociacions que es duen a terme respecte el pacte funcionarial i el conveni col·lectiu?

No contesten que és el mateix que dir que no.

3.- Quan a l’anterior ple es va demanar pel programa relatiu als torrents de la Conselleria de Medi Ambient el regidor delegat de l’àrea va dir que la feina de camp, per motius d’urgència, no es va acabar; ens podria explicar quins varen ésser aquests motius? - S’ha acabat l’informe? -Qui ha contractat el personal?

R. Contesta el Regidor delegat d’Hisenda Sr. Mir que els motius d’urgència i prioritaris eren l’elaboració del plec de prescripcions tècniques de neteja viària i l’estudi econòmic de la taxa de fems. Hi ha intenció d’acabar l’informe.

4.- Existeix un llistat de les cessions a la residència social? Hi ha un control dels elements materials? Existeix un registre dels elements que es retiren?

R. La Regidora delegada de Serveis Socials Sra. Ramon, demanant al Regidor Sr. García que les preguntes relatives a la residència social les faci en seu del patronat. Per altra banda contesta a la pregunta relativa a la cessió d’un habitatge, hores d’ara propietat de la residència, assenyalant que hi va haver un problema amb un veïnat i que la majoria de mobles, atès el seu estat, es varen tirar i els altres quedaren a la residència.

5.- Respecte la placa que hi ha en el Claustre en homenatge al Sr. Prokop, ens han arribat queixes del seu volum gran i impactant en un edifici històric.

No contesten

6.- Ens han arribat comentaris que enguany l’ajuntament, sense cap tipus d’avís previ, ha decidit enviar els rebuts del fems i de les taules que els bars posen al carrer als propietaris dels locals: és cert? És legal?

R. Contesta el Regidor delegat d’Hisenda Sr. Mir que sí i que és una qüestió purament legal conforme dicta la normativa tributària, essent els propietaris dels locals qui els han de repercutir als arrendataris dels locals.

Si ès un tema purament legal perquè fins ara no s'havia fet així i perquè no s'avisa  als propietaris. Molts d'ells és trobaran enguany amb unes factures que fins l'any passat no anaven dirigits a ells i que enguany hauran de pagar. No pareix molt lògic que el propietari del local que no treu el fens ni les taules al carrers s'hagi de fer càrrec d'aquests imposts.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb