URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Precs i preguntes a l'equip de govern: No sap o no contesta (II)

Alternativa | 08 Gener, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

 

Seguim amb els precs i preguntes fets a l'octubre, com veieu, poques respostes.

7.- Com està la situació de la concessió del subministrament d’aigua potable a la Cala San Vicenç ? El subministrament  al Port i a Pollença es porta endavant seguint les pautes tècniques del Pla Director,el qual marca els diàmetres de les canonades i preses, tipus de canonada i material de les mateixes, etc. .. així com la unificació dels diferents criteris d’actuació, qualitat de l’aigua, etc...?

No contesten.

Ens sembla que a la Cala Sant Vicenç es fa improvisant. Pot succeir que les canonades i forma d’instal·lació que es faci a la Cala no s’ajusti a la normativa ni al que és convenient.

-Es té en compte quina quantitat d’aigua potable es pensa comprar anualment de la dessaladora d'Alcúdia ?

Cal recordar que aquest any la quantitat d’aigua potable bombejada des dels pous existents actualment ha estat de qualitat i suficient, fins hi tot no s’ha arribat a les quantitats contractades amb els particulars i els intermediaris.

8.- Ens sembla que el Consell Insular de Mallorca, des del departament que porta el Sr. Miquel Rosselló, te una línia de subvencions o ajudes per ajudar als municipis a reduir les fuites d’aigua a la xarxa; sol·licitarà l’Ajuntament aquestes ajudes atès que també hi ha una quantitat de fuites elevada a Pollença poble?

No contesten


 
9.- Ateses les obres de rehabilitació que es realitzen a la casa Consistorial (carrer Calvari, 2) es du un control de les mateixes per evitar destrosses en aquest edifici històric?

No saben o no contesten.

10.- S’ha realitzat qualque gestió respecte l’actuació duta a terme pel servei de socorrisme en relació a l’incident succeït a la platja del port davant un presumpte tracte vexatori a un grup de discapacitats?

No contesten

11.- Quins criteris es segueixen per ocupar els llocs del Claustre dels mestres artesans durant la fira?

R. Respon la Regidora delegada de Participació Ciutadana Sra. Campomar dient que els criteris i la selecció ho decideixen, prèvia consulta, els mestres artesans pollencins i que moltes vegades hi ha problemes d’espai.

12.- Com està l’assumpte de la zona verda de Formentor?

No contesten

13.- Ateses les notícies sorgides damunt premsa, ens poden informar de la dissolució de la mancomunitat Nord? Com està el deute del municipi amb la mancomunitat?

R. Respon la regidora Sra. Ramon dient que pròpiament no s’ha dissolt com a tal sinó que continuarà fins l’any 2011; s’ha acomiadat el personal però continuarà existint als efectes de fer efectius els pagaments pendents dels municipis que fins hores d’ara hi estan mancomunats, restant sense continguts.

14.- Les pàgines que se’ns han facilitat en relació a l’empresa externa contractada per fer els pressuposts és l’informe del resultat de la seva tasca?

No contesten

Foto de Biel Perelló durant la campanya per salvar Cala Carbo
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb