URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Si les esquerres governen...

Alternativa | 09 Gener, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

Fa uns dies llegíem al Dirario de Mallorca la notícia següent:

Son Servera

Ayudas de la Sala para los alquileres y las hipotecas

 Los Servicios Sociales del ayuntamiento de Son Servera conceden una ayuda de 15.000 a 19 familias necesitadas para evitar que se queden en la calle por no pagar el alquiler o la hipoteca. Estas ayudas se reparten a familias con ingresos inferiores a 450 euros, dando prioridad a familias numerosas o con discapacitados a su cargo. Las ayudas van de 690 a 890 euros dependiendo de la situación familiar. En total optaron a estas ayudas cinco familias. La regidora Conxi Peña advirtió que la situación de demanda de ayudas se ha triplicado en el último año, teniendo incluso que solicitar ayuda por vez primera al banco de alimentos de Cruz Roja.

 

Son reiterades les bones notícies que des de Son Servera ens arriben. La nostra companya de Diògenes Conxi Penya està fent una tasca molt bona i encertada.

Ara bé, us imaginau l'àrea de Serveis Socials o el Plenari de Pollença aprovant una mesura similar? Jo ni tan sols m'imagino a la senyora regidora delegada de Serveis Socials agafant el diari i sorprenent-se d'aquesta notícia. Ni tansols crec que es molesti en telefonar a na Conxi per demanar-li com ho han fet.

Aquí hi ha la diferència entre un governant i un altre. Entre si governa l'esquerra (EV-Esq.) o si governa el centre (PSOE). I això ho demostra perfectament. Però hi ha més exemples.

A Son Servera la nostra companya de Diògenes va aconseguir aprovar que hi hagi una comissió per validar i evaluar les factures de més de 1000 euros. També ella mateixa va aconseguir que els treballadors municipals tinguessin un sou mínim de 1000 euros, cosa imprescindible per a poder viure.

La veritat és que podríem seguir enumerant triompfs de la nostra companya de Son Servera. Però cada cop que ella aconsegueix un benefici, miram cap a Pollença i veiem com en les mateixes àrees, que les porta un pretès partit d'esquerres (PSOE), no han fet més que passar el temps sense ni dur endavant la més mínima iniciativa.

Haurien de plantejar-se que passa per a que a un poble més o menys similar al nostre es vagin aprovant iniciatives tan bones i que aquí no es faci res. 

La resposta és prou senzilla, allà governa un partit d'esquerres i aquí no, aquí governa un partit inactiu, sense ganes i amb el sol repte de revalidar la cadira dels que ja la tenen.

Un company, retirat del PSOE, hem va dir: "no sabríeu governar". Jo li dic, mira a Son Servera, amb il·lusió, ideologia i ganes governarem i demostrarem que la mediocritat actual pot ser superada sense gaire esforç.

 

Foto de la Coordinadora de Regidors Diògenes.
Virgínia, Pepe, Conxi, Guillem i Maria.
 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb