URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ja podem anar d'excursió pel camí de Ternelles.

Alternativa | 13 Gener, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

Voleu anar d'excursió pel camí de Ternelles com s'ha fet sempre? Doncs no podeu. Però si voleu anar-hi amb un màxim de 20 persones i de manera formal, ja ho podeu fer. 

Gràcies a la constant feina de la Plataforma Pro Camins Públics i als partits PSM i Alternativa per Pollença, gràcies als centenars de ciutadans que botaren la barrera dia 12 d'octubre, hem aconseguit una passa més, que no és la definitiva, però que almenys ens permetrà gaudir d'una passejada per un camí que mai hauria d'haver-se tanca.

Tot i que no s'ha establert cap sistema seriós de reserves si que tenim la instància del batlle on informa de la possibilitat de passar 20 persones diàries pel camí. El podeu llegir aquí.

D'aquesta manera i, ja que segons el batlle ja es donen permisos per passar, encara que no ha indicat com demanar-los, hem pensat que el millor que podem fer és fer dos models de sol·licituds per presentar a l'ajuntament de Pollença demanant, segons marca la llei, que se'ns deixi passar.

Aquests models, fets per la Plataforma pro Camins Públics Oberts, els podeu descarregar aquí mateix:

Sol·licitud de permís per passejar pel camí de Ternelles per entitats.

Sol·licitud de permís per passejar pel camí de Ternellesindividual.

Hem de tenir en compte que al no existir cap mecanisme concret d'acceptació d'excursionistes, tot està enlaire. Pot dependre de la bona voluntat del batlle o regidor que s'ha d'encarregar del tema (no ho sabem), també pot dependre de la voluntat de "la Senyora" o de l'administrador... 

Nosaltres hem demanat, i ho seguim fent, que s'estableixi un mecanisme concret, sense bones voluntats pel mig, on l'ajuntament (que és el propietari del camí) reculli les sol·licituds, exposi les advertències necessàries als excursionistes en quant a la cura que han de tenir i que això quedi fixat i regulat definitivament. 

Amés pensam que ja és hora de que aquesta excursió, que un temps va ser el principal punt turístic per excursionistes que visitaven el nostre municipi, sigui publicitada i ofertada.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb