URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Escandalós IB3 SAT no surt per satèl•lit.

Alternativa | 17 Gener, 2010 21:09 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

M’han telefonat uns mallorquins residents a Catalunya per comentar-me que no poden veure la retransmissió del pi de Sant Antoni per IB3 SAT, perquè no hi ha IB3 SAT a HISPASAT, he consultat les planes webs especialitzades i efectivament IB3 SAT va deixar d’emetre per satèl·lit espanyol  el passat dia 14 de gener, he sintonitzat els enllaços que normalment fa us OVERON (la furgoneta davant el club) i no he trobat res, dissortadament no tinc el receptor “full mode” que em troba els enllaços cecs, ja que des de un receptor de satèl·lit domèstic aquests enllaços no els reconeix per la seva baixa velocitat de símbols, i s’han de posar els paràmetres exactes, i per tant no he pogut donar a aquests mallorquins i pollencins una freqüència per veure la retransmissió del pi, naturalment si aquest no està prèviament codificat.

Des de ALTERNATIVA PER POLLENÇA sempre hem estat crítics en pagar doblers a IB3 per donar les nostres festes, però també  compreníem que atès que sortíem per satèl·lit sempre podíem promocionar-nos turísticament, però sense emissió cap a fora de les illes, això és una tudada de doblers injustificable.

La retransmissió es pot seguir per INTERNET però amb una qualitat molt baixa.

Crem que l’Ajuntament hauria de demanar explicacions a IB3 per aquest fet.    

Caminant per Mallorca (LII). Cap d'Any rupestre.

Alternativa | 17 Gener, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com


El vespre de Cap d’Any se fan sopars i festes multitudinaris, entre altres coses, se consumeix raïm de manera compulsiva, sincronitzada  i amb molt de renou. La gent se vesteix molt bé, intentant fer molta de planta però acaba amb collarets de paper penjats pel coll, capellets de pallasso, nassos de plàstic i paperines per tot.

Hi ha gent que fa coses diferents, n’hi ha de raros que passen el cap d’any a una cova a la muntanya, sembla que no els falta res, al contrari, pensen que tenen més que altres.

L’ indret és còmode, ampli, no té excés d’aforament i se pot parlar sense cridar. Si hi posau una mica d’imaginació,  els podeu veure vestits amb pells i bevent amb una closca de carabassa. A més tenen la companyia d’un animalet peculiar que encara no se sap segur de quina varietat és.

Pareix que la cova està molt ben orientada perquè no li ha afectat massa el vent que ha fet  tota la nit, ha fet un dormir de Déu.

L’endemà dematí l’embassament del Pla de Cúber mostrava una mica d’estopeig, donava la sensació de passar per una cala; llavors comences a situar-te i te n’adones que estàs tornant a la civilització.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             A.R.F.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb