URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Vaqueries de luxe. Pretoria & Pollença 3.

Alternativa | 18 Gener, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

 Veure anteriors articles; Aquiescència. i Murs que s'esbuquen.

Encara no haviem parlat d'una de les llicències a de les que és promotor l'empresari Josep  Singla Barceló (president de Proinosa) imputat i detingut en el marc de l'operació  Pretòria d'anticorrupció urbanística, acusat d'associació il·lícita i tràfic d'influències. Es tractca d'una llicència de consolidació parcial de coberta a instal·lació agrícola.

 Es tractava d'una llicència per a la conservació i manteniment d’una antiga vaqueria, fonamentalment  la consolidació parcial de la coberta degut a l'esbucament  d’aquesta.

 

 

 Però el que s'ha fet realment, com podeu veure a la fotografia, es convertir aquestes vaqueries en habitatges.

 

 

Al ple de maig vam demanar que el zelador municipal realitzés una inspecció d'aquestes  construccions. Sense obtenir resposta.

Al ple de juny vam demanar si el zelador municipal havia realitzat la inspecció.

 La resposta del batle i regidor d'urbanisme van ser que  s'havia realitzat la inspecció però que com encara no s'havia demanat el final d'obra, s'intervindria quan ho sol·licitin!!!

A Alternativa insistirem ivolem una explicació convincent per part del regidor d’urbanisme i batle de per que no s’ha obert cap expedient d’infracció urbanística quan està clar que les obres realitzades no tenen res a veure amb la llicència sol·licitada.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb