URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

2001 A Balearic Odissey

Alternativa | 19 Gener, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

  Un nova i genial col·laboració d'en Miquel Trias. 

És ben segur que entre els defensors del monument als “heroes del Baleares” hi ha gent ben intencionada amb propostes de contextualitzacions i altres operacions estrafolàries que em guardaré com de caure de criticar.Però també hi ha ficada la dreta mossona i antimallorquina que el considera intocable en tots els detalls i en fauna defensa saguntina. I per què ho fan?, per entendre-ho estaria bé fer la comparança entre la situació present i la famosa pel·lícula “2001 A Space Odissey”. En una escena d’aquesta, els homínids tocaven una pedra negra, dipositada per extraterrestres, cosa que en milloravala intel·ligència, passant a un estadi “superior” de l’evolució. De la mateixa manera i amb resultats contraris, —com podeu veure en el dibuix que vos tramet—els cavernícoles de la Mallorca d'avui cerquen el contacte amb els seus monuments per mantenir l’esperit feixista viu i despert, per combregar amb l’obra del dictador Franco, suprem exponent de l’Espanya reaccionària, centralista i inculta.

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb