URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sense respostes. Precs i preguntes de desembre.

Alternativa | 20 Gener, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

 

Al ple del 17 de desembre els vam recordar les preguntes que no havien contestat al ple d’octubre, a pesar de que segons la llei haurien de contestar a aquestes preguntes a aquest ple no el van fer. Després es queixen quan portam els temes demanats a la premsa.

De les preguntes que vam fer  a aquest ple tampoc van contestar cap ni una.

TEMA REGIDOR DE SERVEIS

- Demanam al senyor regidor de serveis, Martí Ochogavia, que retiri les seves paraules al calor del ple extraordinari on deia que “el volien afusellar i que pensava que el nostre partit ja no feia aquestes coses”. Li record al senyor Martí Ochogavía que tot el que hem fet, li agradi o no, és el propi d’un estat de dret democràtic i de pas que a Pollença els únics afusellats i assassinats per les seves idees han estat gent d’esquerres.

- Demanam la dimissió del regidor de serveis o el seu cessament per part del batlle. També demanam una reflexió als regidors del PSOE que podrien prendre exemple del que ha passat en Malaga. A Màlaga els darrers dos anys una empresa dedicada al manteniment d'obres i plantacions, de la qual és accionista un cunyat del regidor, ha obtingut contractes menors (sense concurs públic) per un total de més de 280.000 euros. A Pollença estam parlant de que en cinc anys dues empreses de familiars del regidor de serveis han facturat 844.521,07 euros en cinc anys SENSE CONTRACTES LEGALS ni menors, ni de cap tipus.

DOCUMENTACIÓ SOL·LICITADA I NO DONADA.

-Volem reiterar la petició de tota una sèrie d’informació que hem fet per escrit.

Hem sol·licitat a diversos plens i encara no se’ns han facilitat les actes del consorci de la Gola.

Al 21 de setembre vam demanar:

El conveni entre la Conselleria d’educació i l'Ajuntament per a la utilització de l’institut de Pollença fora de l’horari escolar.

Còpia (o poder consultar) l’expedient 131/08 d’infracció 14/87 de l’aparthotel Villa Conxa.

Comunicació i documentació entre Costes i l’Ajuntament referent a la justificació de que Formentor era sòl urbà consolidat quan es va redactar el PGOU.

POLLENÇA, CAN CULLARASSA, PRETÒRIA.

- Respecte a les llicències de les quals és promotor l’empresari Josep Singla imputat i detingut a l’operació Pretòria d’anticorrupció urbanística per delictes d’associació il·lícita i tràfic d’influències demanam que es realitzi una revisió de la llicència de rehabilitació –ampliació d’habitatge familiar a Can Cuarassa (parcel·la 782-poligon 3) i de la seva execució per part d’un tècnic que no sigui l’arquitecte municipal Rafel Balaguer. I que s’obri expedient d’investigació sobre la feina del zelador d’obres a aquesta obra, indagant per què va fer fotografies sense fer cap informe, quines denúncies ha fet o ha deixat de fer i les raons de la seva manca de feina.

– Relacionat amb el cas reiterem la nostra petició de fa més de dues setmanes de còpia del document que va presentar l’oficina d’obres i a partir del qual es va ordenar la realització d’acta d’inspecció a 71 parcel·les a la Junta de govern del 6 d’octubre

CAMINS PÚBLICS.

Per acord de plenari es va acordar fa mes d'un any obrir expedient d'investigació dels següents camins: Camí del coll d'en Patró i del camí del Coll de Síller (en aquest cas de recuperació). La Plataforma Pro camíns Públics va aportar documentació arxivística del primer camí en les següents instàncies 17 de Setembre de 2007, registre d'entrada 6163,12 de Novembre de 2005 amb registre d'entrada 7588  i 27 d'agost de 2007 amb registre d'entrada 5684, a banda de declaracions jurades de dues persones de mès de 90 anys, coeixedores del traçat del camí, que consta com a número 130 del catàleg de camins i inclos dins els pendents d'un expedient d'investigació.

També des de la Plataforma Pro Camins Públics es va aportar una ressenya del llibre de l'arxiduc, i declaracions jurades de 7 pescadors del Port de Pollença, majors tot de 85 anys, per el camí de Síller al Coll de Síller.

Ens agradaria saber, a banda de la tasca feta des de col·lectius ciutadans, quines aportacions a fet l'Ajuntament per tal d'aclarir la titularitat i recuperar el camí número 135, actualment amb una cadena que dificulta el pas a l'alçada de les cases de Síller i quines tasques ha fet per investigar el camí del Coll d'en Patró.

AUDITORI DE MONEO

Al tema de l'auditori d'en Moneo  reiteram el que ja vam demanar al mes de juny:

- Un informe de l'arquitecte municipal o dades que justifiquen el pressupost de 11,500.000 euros.

- L'estudi que justifica la necessitat d'una sala de 600 places de capacitat.

- Calcular les partides anuals de manteniment, dotació de personal i programació que caldran per mantenir l'Auditori. El futur es preveu negre.

POSSIBLES OBRES IL·LEGALS.

Es ha arribat denúncia d’unes possibles obres il·legals al polígon 3 parcel·la 268, demanam que es comprovi si aquestes obres tenen llicència i en cas contrari que s’obri el corresponent expedient d’infracció urbanística.

REPARACIONS, MOLÈSTIES, BANYS I POLICIA.

- Demanam que arreglin les estacions meteorològiques de Formentor i el Club Nàutic que fa mesos que estan espenyats. Han de tenir en compte la seva utilitat pel turisme de navegació

- Uns veïns ens han denunciat la brutor carrer Hermità Torrandell, resultat de que es fa botelló al mateix, a la seva denúncia els veïns es queixen de que criden a la policia local però aquesta moltes vegades ni se dignen en venir. Volem un aclariment del tema

- Els banys de  parc de can conill de Pollença sempre es troben tancats. Per què?

- Ens han arribat queixes de pares de que Dilluns i dimarts ho havia policies a l’entrada dels nins  al col·legi Joan Mas.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb