URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Qui comanda a Pollença ?

Alternativa | 21 Gener, 2010 08:55 | facebook.com twitter.com

Article de l'Urxella 23, especial S. Antoni que podeu veure i descarregar (versió pdf)

   UM i PSOE no han volgut ni tan sols reprovar a un regidor que sense contractes ha beneficiat durant anys a empreses familiars, perjudicant a ciutadans i empresaris, i que simplement s’ha excusat dient que desconeixia la llei (i això que és regidor des de 1995).  A més, no cal ser cap expert en lleis per saber que afavorir familiars a més d’il·legal, no és ètic.

   Tenim un equip de govern manejat per en Martí Ochogavía, on l’ètica brilla per la seva absència.I ara que? ens demana la gent.Molt senzill: nosaltres seguirem fent feina per descobrir, denunciar i acabar amb totes les il·legalitats i irregularitats que hi ha a l’Ajuntament. És important deixar les converses de bar i fer-hi alguna cosa de veritat. Al manco que a les eleccions del 2011 aquesta gent sàpiga que els pollencins si els reprovam.

 

 
 
URXELLA 23. Especial Sant Antoni.
Podeu pitjar damunt per descarregar-lo.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb