URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Afilia't a Alternativa per Pollença (I)

Alternativa | 27 Gener, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

Ha arribat el moment. Ara és l'hora. Ja hem demostrat les ganes i l'empenta que tenim. Fa uns anys vàrem sorgir del no res i ara podem dir que tenim un projecte sòlid, capaç de gestionar, il·lusionant, participatiu i transparent.

Un projecte on hi cap tothom, és més, on tothom és necessari. Per això és l'hora de fer el pas, de que la gent amb inquietuds, que té ganes de treballar pel poble, que no resta indiferent davant el "torpe" govern actual... de que tots plegats ens facem part del projecte Alternativa per Pollença, perquè totes les mans són necessàries.

Per això en aquests moments iniciam una campanya d'afiliació, per a que la gent que vulgui participar del projecte ho faci sense dubtar-ho ni un moment.

Ajuda'ns a governar aquest poble, a endreçar-lo, a posar les coses al seu lloc i a desfer-nos de tant mal govern. Afilia't a Alternativa per Pollença i junts construirem una Pollença millor.

Alternativa per Pollença funciona de forma Assembleària, on tothom pot dir la seva i cada persona equival a un vot, sense líders ni caps que s'imposin per sobre de ningú ni decideixin a les espatlles de tots. Un funcionament transparent, participatiu on tothom pot participar a la mesura de les seves posibilitats i de la seva voluntat. Una democràcia real per defugir de dirigismes, òrgans de poder interns i burocràcies absurdes que releguen als militants a simples cuotes. A Alternativa per Pollença tothom és important.

Podeu consultar què és Alternativa per Pollença, com s'organitza, com funciona i quins objectius té a:

QUÈ ÉS ALTERNATIVA PER POLLENCA

EIXOS D'ACTUACIÓ

FUNCIONAMENT : ASSEMBLEARISME I MUNICIPALISME

 

Així que no t'ho pensis més:

 

AFILIA'T a ALTERNATIVA PER POLLENÇA

 

             
Full de donatiu.                                            Full d'afiliació.

 

L'afiliació acordada per l'Assemblea d'Alternativa per Pollença és de 5 euros al mes. Tot i que sempre hi pot haver excepcions. També s'ha habilitat un full per a qui no vulgui afiliar-se però si fer un donatiu. Aquest full compleix la legalitat.

 

 

Foto de grup d'abans de l'estiu: son tots els que hi ha, però no hi ha tots els que som (ni molt menys).

 

Per més informació posau-vos en contacte a eurxella@yahoo.es o a alternativaperpollenca@gmail.com

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb