URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un fogueró que encara crema.

Alternativa | 28 Gener, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

L'Executiva del PSOE de Pollença, que hauria d'haver dimitit quan ho va fer el seu secretari local fa ja dos mesos (no són capaços ni de complir el seus estatuts), ha fet una nota de premsa per mostrar el seu suport a na Francesca Ramón davant les nostres "acusacions" al fogueró.

Diu la comissió executiva del PSOE que la nostra acusació de que na Francesca Ramon era manejada com una titella per en Martí és falsa. Una opinió que no compartim ni nosaltres ni una gran part dels socialistes de Pollença que ens han mostrat el seu suport i que estan d'acord amb la nostra acusació.

Però només s'ha d'anar a l'hemeroteca i llegir, no el que deim nosaltres, sinó el que diuen destacats socialistes de Pollença. No cal sinó llegir el que va escriure al PIP un veterà socialista com Joan Martorell on acusava als regidors del PSOE de “convertir la dedicació política en el seu modus vivendi... de vendre els seus vots a canvi de nòmines...” Per què aquesta executiva no va fer cap nota de premsa per contestar a aquestes acusacions?

Però si encara ho voleu més clar, només hem de recordar el que va escriure  l'ex-regidor i ex-secretari socialista Jaume Plomer i que va ser publicat a la premsa que (citam textualment) va acusar al grup municipal, del qual es portaveu la senyora Francisca Ramon, "d'emparar corruptes", d'haver "votat contra la [nostra] moció de l'auditoria quan tots volíem votar a favor", de "seguir la llei d'en Martí Ochogavía"... Per què no van fer cap nota de premsa per contestar a aquestes acusacions més dures que el nostre fogueró si eren falses?

A la nota de premsa no hi ha cap argument per explicar per què els quatre regidors del PSOE no han fet com els seus companys de Màlaga i ni tan sols han volgut reprovar a un regidor que durant anys ha incomplit la llei de contractacions públiques. No hi ha cap explicació de per què han donat suport a un regidor que  en paraules d'en Jaume Plomer "tan de mal ha fet a totes les àrees socialistes, maquinant per provocar la dimissió de na Francisca..." Si això no és ser una titella... No tenen arguments i, com deia Joan Martorell, aconsegueixen desil·lusionar dia rere dia als seus votants. 

L'executiva del PSOE de Pollença s'hauria de preocupar menys d'Alternativa i més de fer més feina i una mica d'autocrítica, cercant les raons per les que han dimitit dos secretaris locals en tan poc temps i s'han donat de baixa nombrosos militants i membres de l'executiva.

L'executiva del PSOE s'hauria de preocupar de trobar les raons per les quals dos socialistes prominents han dit i escrit que tindran una gran fuga de vots i perdran al manco dos regidors. Aquestes opinions resumeixen la bona i seriosa feina que diu l'executiva que ha fet na Francisca Ramon.


Pdt. Per acabar volíem recordar que S. Antoni és la festa que dóna entrada al Carnestoltes, que sempre ha estat un període en què les autoritats es prestaven, amb més o menys disgust, a un joc en què les normes eren constantment transgredides i es feia befa dels poders públics, a mode de vàlvula d’escapament més o menys controlada.

També voliam dir als "més de dos pollencins" que ens diuen al fil directe que no sóm suficientment valents i que hem d'anar a la justícia, que valoram el seu  anònim i valent comentari.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb