URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Torna la caverna

Alternativa | 04 Març, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

Text de na Toñi, dibuix original d'en Miquel Trias

El PP està afilant els seus ganivets. De fet, si no hagués estat per la sobtada dimissió de na Maria Antònia Munar, ara mateix ja estarien en marxa totes les mocions de confiança, censura o el que fes falta per descavalcar del poder el pacte PSOE-Bloc a totes les institucions. Curiosament, el fi de la munarquia absoluta ha fet que la dreta fes una passa enrera, temorosa que pactar ara amb UM els suposi una associació d’idees immediata amb la corrupció, per si a qualcú li quedaven dubtes. És probable que des de Madrid hagin aturat totes les iniciatives que s’estaven duent a terme que suposassin un pacte (de fet o no) amb el partit que s’ha fet el haraquiri ell mateix, en acusar-se els seus dirigents uns als altres com les rates que fugen del vaixell quan s’enfonsa.

En tot cas, només sembla qüestió de temps que en Jaume Font, en Tito Fiol, en Rodríguez, en Delgado i na Cirer es tornin fer amb el poder a les Illes. Faria riure si no fes plorar: tornarem estar en mans  d’un govern de presumptes, un govern amb una ombra ben allargada, la d’en Matas, la dels escàndols del palacete, del Palma Arena, del Metro, de les capses de cola-cao enterrades, del cas funerària, dels servidors públics que es gastaven els doblers de tots en prostíbuls (aquí o a Rússia), dels que feien votar els morts, dels que signaven documents sense saber què feien o d’aquells a qui se’ls falsificava la firma i no ho denunciaven. Tota aquesta gent, enlloc de tornar estar a primera fila política, hauria de demanar disculpes i amagar-se al forat més profund que trobassin.

És més que probable que tots aquests individus ens torni governar, per la via de la moció de censura (tant prest com UM es refundi i els mateixos cans en posin collars nous) o per la via de la majoria absoluta, si es convoquen noves eleccions. És ben trist, però no només tornarà la dreta: tornarà la caverna i, com a l’edat de pedra, ens governaran a cops ultraliberals i tornaran espoliar les arques públiques, amb aquestes maneres feixistes que exhibeixen tan sovint, perquè ells creuen que el poder els hi pertany, i que quan governa qualcú que no és la dreta ho fa de forma il·legítima.

L’esperança que ens pot quedar és que, com a la caverna quan l’home no era del tot civilitzat, tots aquests personatges s’acabin barallant entre sí i, si s’arriben a fer sang de veres, resultin tots ferits de gravetat i s’hagin de retirar per a sempre més.

 Ja ho val, entre corruptes, inútils i absoluts, meam si per la via de la moció de censura tornarà la caverna!!!! Déu sant del cel ens n'alliberi.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb