URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Gent que estimau Mallorca, vius a l’hora de votar

Alternativa | 10 Març, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

El nostre company d'Artà Mariano Moragues ens ha tornat a regalar un article per a reflexionar-hi. Ja sabeu que si voleu col·laborar, escriure o fer alguna queixa ho podeu fer a alternativaperpollenca@gmail.com

 

No vols tassa, ala idò, tassa i mitja: Podrien tornar a aplegar-se, per seguir amb les mateixes, aquells que s’han omplert les butxaques amb un caramuller de robatoris  buidant les teves i les meves; aquells que, a més a més, ja s’havien encarregat de carregar-se el territori, de maltractar la nostra cultura i la nostra llengua. Escalivarem els mallorquins o ens farem còmplices, deixant que ens caguin altra pic dins la ferrada?

 

Deixant en banda la catefa de lladres del PP per ara identificats, no s’entén com pot anar plegat un Josep Melià que creiem honest i es diu nacionalista, defensor de la nostra llengua, l’autogovern i el territori, amb els Rodríguez, Bauzà, Delgado, Gijón, Rajoy Aguirre, Camps, Aznar i companyia, tots ells, ultraliberals i radicals nacionalistes espanyols. O encara hi ha qualcú que creu que si s’apleguen serà per servir millor als ciutadans, defensar la nostra terra i cultura? Ha de ser molt curt de gambals qui cregui que aquest matrimoni “contra natura” pot ser bo per la nostra comunitat. Si s’apleguen, oli mos hi ha caigut i tapau  el cap a Josep Melià, que ha repetit per pa i per sal: “La renovació d’UM, no només és de persones, sinó també d’idees i pràctiques polítiques”.

 

Si la renovació d’UM és de persones és precís que faci una bona escurada dins el partit, començant pels cappares Munar i Nadal, encara que sia dolorós i ja hagin dit que es retiren de la política.

 

Si la renovació és d’idees i no vol anar de rota batuda no pot pactar amb aquest PP d’avui que va a contrapèl de l’essència d’UM.

 

I si la renovació és de pràctiques polítiques, que sigui coherent amb el seu ideari; que parli clar i llampant, sense comèdies estratègiques, ni pasterejar mastegant fesols; que si està a l’oposició, no sigui contra tot el que plantegi l’adversari polític per principi i si està al poder aculli aquelles iniciatives positives, venguin de qui venguin; que no faci clientelisme oferint feina a l’administració o empreses públiques, perquè del clientelisme al negoci brut només hi ha una passa; que sigui implacable amb els corruptes.

 

Sé que tot això és demanar molt, però crec que és bastant elemental. Dur endavant això no sols seria una vertadera renovació d’UM, sinó també una nova i necessària manera de fer política a Mallorca. Faria un gran favor a les Illes i rentaria la cara a UM i a la desprestigiada política.

 

Territorio Vergara.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb