URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Beques, servei platges, cultura, servei en núvol...

Alternativa | 13 Març, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

 Feia temps que no publicam cap acta de les Juntes de Govern, us demanam disculpes i procurarem recuperar les actes que no hem pujat. De moment teniu l'acta del 2 de febrer del 2010 en pdf.

Aquest són el temes més importants de la Junta

 

A aquesta Junta el més interessant va ser l’aprovació de les bases i de la convocatòria pública per la concessió de  beques , 2.000 euros,per transport escolar per als alumnes de Batxillerat i Formació Professional del curs 2009-2010. Atès que no totes les modalitats de batxillerat i formació professional  es poden estudiar en Pollença

 

 

També es interessant que a partir una reclamació presentada per un usuari contra el servei de platges de la Cala Sant Vicenç a la Direcció General de Consum del Govern de les Illes Balears s’han decidit canvis:

 

1r.- Procedir a la modificació del tiquet dels serveis de platges de forma que en el seu anvers s’incloguin preu, horari i condicions del servei.

2n.- Proporcionar fulls de reclamació estandaritzats als tercers autoritzats per a l’explotació del servei de les platges del terme municipal de Pollença i requerir-los per a la disposició dels mateixos en les esmentades explotacions.

3r.- Donar trasllat d’aquest acord als tercers autoritzats per a l’explotació del servei de les platges del terme municipal de Pollença,  a l’àrea de Medi Ambient i a la Direcció General de Consum del Govern de les Illes Balears, als efectes oportuns.

 

Realment resulta sorprenent que a un municipi que viu del turisme hagués aquestes deficiències al servei de platges. Altre dia parlarem dels problemes amb l’Associació de Veïns del Port i la seva gestió de les platges.

 

Igualment va a ser a aquesta Junta on es va aprovar, la proposta del conveni de col·laboració amb el Consell de per al desenvolupament de Cultura en Xarxa (xarxa d’activitats culturals a Mallorca). Es pretén la col·laboració per dur a terme en el municipi activitats culturals programades pel Consell de Mallorca; la creació d’una comissió mixta de seguiment de la programació i de les activitats; el manteniment del cens d’espais culturals; la programació de cursos de formació per part de la Direcció Insular de Cultura per als tècnics de cultura municipals i la posada a l’abast de l’Ajuntament de Pollença el centre de recursos de materials tècnics adients per a la realització de les activitats culturals.

 Es va aprovar el sistema cloud computing, instal·lant un servidor centralitzat en el Consorci d’Informàtica Local de Mallorca que realitzaria els següents serveis: instal·lació i actualització del programari ABSIS; manteniment dels servidors físics (control de disponibilitat i reparació, canvi i modificació de la maquinària del servidor); còpies de seguretat i administració del programari del servidor, essent la despesa inicial plurianual del sistema d’un màxim de 35.000 € en tres anualitats (2010-2012). Una modernització dels sistemes d’informació de l’Ajuntament de Pollença que ha de proporcionar una major qualitat del servei i una menor despesa econòmica.

 Una explicació del cloud computing o servei en núvol

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb