URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

On és la resta de l'oposició?

Alternativa | 25 Març, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

Un dels nostres lectors que ha volgut mantenir el seu anonimat(nosaltres si que coneixem la seva identitat, dada necessària per publicar un article) ens ha enviat el següent article. Ja sabeu que si voleu col·laborar ens podeu enviar l'article  a alternativaperpollenca@gmail.com Evidentment no podem menys que agrair aquesta ditada de mel, fer uan bona oposició és dur i sempre van bé els ànims. Gràcies.

 ON ÉS LA RESTA DE L'OPOSICIÓ.

             

             Prest es compliran tres anys de legislatura, tres anys de desgovern i de la mala gestió que ens han conduït a una situació molt preocupant. Alternativa per Pollença  s' ha pres molt en serio la seva feina d'oposició, ha estat una oposició dura ja que hi ha hagut moltes coses que han hagut de denunciar, però també una oposició constructiva amb continues propostes.

              Darrerament se'ls hi  ha afegit el PSM a la tasca de control, cosa que s'agraeix. Un lloc que el PSM no havia d'haver abandonat mai.  Les explicacions de Tomeu Cifre no m'acaben de convèncer quan ens diu que ara saben moltes coses que avanç no sabien. El tarannà de UM-UMPI ja fa temps que el  coneixien, les formes i la manera de fer política de personatges com Martí Ochogavía també, tot i que no havien sortit a la llum el tema dels contractes. Tampoc poden dir que no coneixien a na Francisca Ramon. Encara més  va costar entendre que no sortissin del govern quan es va tornar a repetir el retràs del pressuposts després de la famosa promesa d'en Biel.

              Tot i això, el cert que Alternativa i el PSM els  uneixen moltes més coses de les que les que els  separen tot i que ha vegades sembla que dins les files del PSM, sobretot dins els sectors més nacionalistes la figura de Pepe Garcia no els hi acaba d'agradar.

              Un cas apart és el d'ERC ja que al no tenir regidor és dificulta molt la seva feina, tot i que tothom recorda la gran feina d' Alternativa-EU els Verds avanç d'aconseguir un regidor, amb ells també crec que es pot treballar per un projecte d'esquerres.

             Tot i que moltes vegades no ho sembli, a l'oposició també hi ha el grup PP-UMP, no ho sembla perquè pareix que ara mateix la seva estratègia és la d'esperar que el govern segueixi amb la seva mala gestió i que Alternativa es segueixi desgastant i fent la feina "bruta"  (és més fàcil quedar bé, si no es fa res i les eleccions no recompensen sempre la feina ben feta com és el cas d'Alternativa). No se sap res de UMP, semblava que es volien separar del PP però oposició no n'han feta gens, i no serà perquè el Port de Pollença no estigui pitjor que mai. Sembla que simplement esperaràn juntament amb el PP la caiguda de UM i el PSOE sense haver-se banyat massa.

              És evident que UM no pot seguir governant aquest ajuntament, sobretot amb personatges com Martí. El PSOE local ha demostrat que mentres no sofreixi una profunda remodelació tengui en les seves files figures com la de la Francisca Ramon (la qual ha demostrat moltes vegades que l'únic que l'importa és el seu sou) tampoc. El PP que no ofereix cap garantia democràtica atès a tots els casos de corrupció que ha protagonitzat i de com va governar l'anterior legislatura, suposa apostar per un model totalment esgotat.    

         

              El tòpic emprat habitualment per justificar el vot als conservadors -val més votar als corruptes de dretes que a l'esquerra per que aquests no saben gestionar la economia-  ja no serveix. O casos com el Palma Arena, el metro de Palma en el cas del govern del PP i UM o la gestió de UM i el PSOE en aquesta legislatura son exemples de bona gestió? Ara per ara l'única Alternativa és la d' Alternativa per Pollença.

de: http://profeblog.es/blog/mmcaba/2008/01/19/el-roto/

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb