URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Caminant per Mallorca (LXII). Volta al puig Roig.

Alternativa | 27 Març, 2010 20:51 | facebook.com twitter.com

El passat dia 28 de febrer sortírem amb una excursió col·lectiva on participàrem unes vint-i-quatre persones. L’excursió és la típica, volta al puig Roig, començant a Lluc de cap al clot d’Albarca i Cosconar, sortint per Mossa i continuant de cap a Lluc per caminets que transcorren per boscos i zones rocoses laberíntiques.

No és una excursió complicada ni massa pesada, tal volta sí que és una mica llarga però val la pena.

Només els diumenges se pot passar per Cosconar i Mossa, doneu gràcies... clan March.

                                                                                                                 A.R.F.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Escola municipal d'educació infantil Clara Hammerl.

Alternativa | 27 Març, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

Al ple de dijous es va presentar al ple l'aprovació provisional de l'ordenança reguladora del preu públic dels serveis de l'escola municipal d'educació infantil La Gola. A la comissió informativa i al ple  vam proposar  que aquesta seria  una bona oportunitat per honrar el record de na Clara Hammerl posant el seu nom a aquesta nova escoleta que a més estarà al costat del carrer que s'ha d'anomenar Margarita Comas Camps. Aquesta seria una bona manera d'honrar a na Clara (encara està pendent el seu nomenament com filla adoptiva de Pollença).

Na Clara Hammerl  va estar totalment identificada amb l'obra de Guillem Cifre de Colonya, de la que va ser part activa i vital fent classes a l'escola de Colonya, i var ser la primera dona a  Espanya que fou directora d'una entitat financera, la caixa d'estalvis de Pollença, des dels anys 1908 al 1916.

 

Vam aprofitar també per recordar que encara no s'ha complit l'acord del ple de desembre del 2008, quan es va aprovar per unanimitat  una moció nostra per obrir expedientes per donar el nom de Margarita Comas Camps al carrer que actualment no té nom però es diu "prolongació de la Gola" i nomenar filla adoptiva a na Clara Hammerl .


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb