URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La deixadesa de la Gola i les excuses del batlle.

Alternativa | 03 Abril, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Teníem previst publicar aquest article la setmana que ve, però els esdeveniments han fet que l'avancem. 

Com hem denunciat moltes vegades el que hauria d’haver estat la recuperació d’una zona humida (la Gola) s’ha convertit en un procés per fer el parc urbà més car del mòn, a la major glòria dels polítics que s'han fet múltiples fotografies a la zona.Un parc urbà que amés de car està totalement abandonat (podeu veure les fotografies  més abaix).

Al Diario de Mallorca "el alcalde de Pollença, Joan Cerdà (UM), afirma que el Ayuntamiento tiene constancia del estado de dejadez actual de la Gola ... aunque asegura que el mantenimiento y la limpieza de este espacio corresponden al consorcio y no exclusivamente al Ayuntamiento... Cerdà precisa que la mayoría de representantes del consorcio son de la conselleria de Medio Ambiente, quienes deben "articular un sistema" para mantener y limpiar la zona "teniendo en cuenta que es un parque urbano".

El que és surrealista és que el batle ja ha oblidat que el gerent del consorci de la Gola era un càrrec de confiança d'UM. Com pot ser que tengui tan poca memòria? Com pot ser que doni les culpes a la conselleria només perquè l'Ajuntament té menys representació al consorci? no seria lògic que l'Ajuntament, ja que té representació, faci pressió perquè la Gola estigui neta en comptes de llevar-se el mort del damunt amb excuses? Està clar que mirar a una altre banda i donar les culpes als altres és més senzill que moure un dit per solucionar-ho. Però de mentres, la Gola, un parc per a què els ciutadans el gaudeixin, està brut, deixat i romput.

Ara ha començat una nova etapa per aquesta zona humida que esperam signifiqui un canvi radical i que la Conselleria de Mobilitat i Medi Ambient presenti una línia d'actuacions ben diferent de les fetes fins ara. Estam segurs que ara seràn criteris mediambientals i professionals els preferents i no el màrqueting verd que tant agradava a UM.

Entre altres coses esperam que es faci una auditoria econòmica en profunditat.

Notícies a la premsa.

Botellón y dejadez invaden la Gola.

El Govern prescinde de gerentes en el Parc de Llevant i La Gola de Pollença. 

Medi ambient suprime cargos en los parques naturales para optimizar recursos

Feia temps que no publicam res a aquesta secció recordau que ens podeu fer arribar els vostres punts negresal nostre correu electrònic: alternativaperpollenca@gmail.com

Fotografies enviades per un ciutadà.

Esperam que fotografies com la d'aquest article siguin història, que la gent respecti més els espais públics en general i els espais naturals en particular.

Botelló a la Gola.

 Llum rompuda.

FOTOGRAFIA D'ALTERNATIVA PER POLLENÇA

Aquest carro fa més d'una setamana que és allà:

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb