URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Abril de República VII

Alternativa | 05 Abril, 2010 17:00 | facebook.com twitter.com

Iniciativa Ciutadana per Pollença, com cada any, organitza el cicle d'actes commemoratius de la Segona República. Volem agrair la dedicació d'aquest col·lectiu en l'organització d'aquests actes dels quals hem col·laborat alguns anys.

Ja sigui en la organització o no, des d'Alternativa per Pollença sempre donarem suport i participarem en uns actes més que necessaris per a la recuperació de la memòria històrica del nostre poble.

Iniciativa Ciutadana ens demana que facem publicitat i difonguem el cartell i els actes, cosa que farem sense dubtar des del nostre sentiment republicà, demanant també nosaltres que totes les persones que ho sentin, difonguin també els actes de l'"Abril de República".

Ens veurem al primer acte:

Divendres 9, 20.30h. Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya.

Xerrada

Miguel Hernández: un poeta en guerra.

A càrrec de María Antonia Valdivielso (Toñi).

 

 

Caça Major a Formentor

Alternativa | 05 Abril, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Reproduim una nota que ens han fet arribar des de la Plataforma pro Camins Públics Oberts, la qual subscrivim totalment. Formentor no hauria de ser una zona de caça major, sinó un espai natural per gaudir de la natura en pau i sense trons. I l'Ajuntament no hauria de consentir que aquests cartells que la Plataforma denuncia siguin plantats a l'entrada d'un camí públic, intentant dissuadir, mitjançant la por a rebre un tir, a les persones que vulguin anar a caminar per allà.

 Caça Major a Formentor

La caça major a Formentor a provocat les primeres conseqüències en les rutes excursionistas de la península de Formentor, a més del tancament del camí que enllaça l’aparcament de Formentor amb cala Murta, camí que s’emplea entre altres per les nines i nins que participen de les colònies de cala Murta, ara també podem comprovar, que al camí que des de les cases de Cala Murta du fins a la Cala, s’ha deixat un pas estret i a més s’intenta condicionar als vianants amb un cartell que indica que es practica caça major, quan les activitats de caça s’han de fer sempre fora de zones on no suposin cap risc per els vianants, i no al contrari.

Per tot això pensam que l’Ajuntament hauria de fer retirar aquests cartells, així com fer complir els perímetres de seguretat, per tal de no posar en risc els vianants que circulen per el camí de cala Murta, inclòs al catàleg de camins de Pollença amb el número 69 d’aquest mateix, inclòs dins aquest com a ruta amb interès excursionista i de caràcter públic i d’accés al mar.

Per tot això, demanem la retirada de cartells que amenacin amb una activitat il·lícita a un camí públic i en compliment de la llei de costes, que ha de garantir el lliure accés a la mar.

 

   PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

 

 

 
 
 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb