URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Molt bé per na Bibiana Aido

Alternativa | 09 Abril, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

En aquest blog i normalment als meus articles hi ha hagut molt d’atacs a la “més que prescindible ministra”, no és que m’hagi reconvertit ni molt manco, ni que hagi reconegut la seva tasca com per exemple la nova llei de l’avortament, que en la meva opinió més que al Ministeri d’Igualtat corresponia a cavall als Ministeris de Justícia i Sanitat, tampoc m’agraden algunes campanyes contra la violència contra les dones, malgrat aquesta darrera de la targeta vermella si que m’agradat i molt.

On la més que prescindible ministre ha estat brillant ha estat amb els atacs de certs grups de comunicació vinculats a altres temps, on les seves organitzacions tenien una secció femenina ben definida amb una línia vermella que la dona no podia passar de cap de les maneres, i era el component folklòric de l’organització, i amb alguns components del Partit Popular que no han estat afortunats amb les seves declaracions, que com jo poden està en desacord amb l’existència d’aquest ministeri, però en on no poden entrar és amb l’insult i  els comentaris masclistes fora de lloc, com he dit abans la més que prescindible ministra no tingut cap sortida de to ni cap mala paraula als seus detractors, li han entrat per una orella i li ha sortit per l’altre.

Na Bibiana Aido dona l’impressió que és una dona forta al front de un ministeri que torn repetir per mi innecessari i que en ZP està emprant  per donar una imatge de modernitat d’Espanya cap l’exterior,  però que tingui una personalitat forta, noble i tolerant , no li dona cap tipus de mèrit per estar davant d’aquest invent d’en ZP que per molt petit que tingui el pressupost.

Miquel Sánchez.

 Versió animalista que ha fet Miquel de la campanya "tarjeta roja al maltratador" (no apte per gent sensible).

 

 

 

AVUI

Divendres 9, 20.30h. Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya.

 Xerrada

Miguel Hernández: un poeta en guerra.

A càrrec de María Antonia Valdivielso (Toñi).

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb