URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Recollim el que sembrem

Alternativa | 10 Abril, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Una enquesta feta a Catalunya reflexa que el 24% dels catalans votarien a un partit xenòfob, aquesta data escarrufa, però la veritat és que la Plataforma Anglada podria fins i tot entrar al Parlament les properes eleccions autonòmiques.

Causes, moltes i molta culpa la tenen els politics, com no, però perquè aquesta afirmació no es converteixi amb un tòpic cal parlar amb la gent i això és el que es va fer a Catalunya Ràdio, varen obrir els telèfons a la gent i una senyora que va voler quedar a l’anonimat va dir que molt d’empleats dels ajuntaments, sobretot empleats de l’àrea social, obeint ordres dels seus superiors, el regidor de torn en particular, entren per la porta de darrera del dispensaris mèdics i altres serveis similars a emigrants passant-se pel forro textualment, les llistes d’espera que els nacionals patim amb paciència, així tenen  el recolzament d’associacions d’immigrants a l’hora de demanar el vot en cas de que aquest col·lectius algun dia poguessin votar al nostre país, ni havia fins i tot alguna de folklòrica però bàsicament es tractava de la massificació i dificultat de l’accés als serveis bàsics, a la frase de sempre de algun contertulià que els emigrants han contribuït a la riquesa del país, l’altre frase ja tristament de sempre, i on és aquesta riquesa ara?

Les politiques d’integració no es poden fer amb discriminació positiva, ja que això crea un malestar a la població autòctona, s’han de tenir unes atencions especials pel desconeixement del seu nou entorn, però anant molt alerta a lesionar els drets de la població autòctona perquè aquesta no es senti malament i anem a una situació que ningú desitja, però dissortadament molts som el que la veiem més a prop cada dia que passa, i aquesta enquesta és un exemple i un avís molt seriós d’una nefasta política d’immigració, tant en el seu àmbit estatal, autonòmic i fins i tot local.

Miquel Sánchez.

 

de: http://www.observatori.org

 

de: http://arch.cubaencuentro.com

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb