URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Caminant per Mallorca (LXIV). Cova del Migdia.

Alternativa | 11 Abril, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Devora el puig de Bàlitx hi ha la cova del Migdia, una cavitat de dimensions considerables que és usada de temps antics per les persones o el bestiar. L’obertura és prou grossa per a que hi entri llum a bastament a tota la cova, sobretot a l’horabaixa. L’accés és a través d’una escaleta picada a la roca i llavors escalons de pedra en sec, finalment una rampa també construïda amb vores de pedra.

Pujant una  mica més amunt i asseguts a una roca al caire del penya-segat, podem gaudir d’unes bones vistes del port de Sóller, la Illeta,  la Punta Llarga i la torre Picada, entre d’altres.

                                                                                                                                                                                                                                                                     A.R.F.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb