URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Fent negociats (Pla de mobilitat 1).

Alternativa | 17 Abril, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

 Ahir al Diario de Mallorca es publicava una transcripció de converses entre en Toni Oliver,l'ex regidor de cultura i ex-director d'Inestur i l'empresari José Florentino Roy, al que va atorgar contractes de disseny gràfic , mitjançant el sistema de procediment negociat –de tres pressupostos distints d'empreses, l'Administració tria el millor, sense concurs–.  Segons els investigadors, es manegava el procediment negociat, i l'empresari s'assegurava sempre ser l'adjudicatari.  A un moment donat en Toni Oliver tranquil·litza a Roy i li diu que el conseller de turisme serà Miquel Ferrer, d'Alcúdia, dels seus, i que per tant podran  treballar,  i faran´negociats´.

Pel que hem descobert en Toni no és l'únic que fa negociats dirigits. Una vegada més, al indagar sobre el mal funcionament d’un servei o una gestió municipal ens hem trobat amb un funcionament com mínim irregular i immoral per part de l’equip de govern. En aquest cas, al investigar per què el pla de mobilitat urbana sostenible no s’ha realitzat en les formes i data previstes hem descobert que la seva redacció la fa una empresa del nebot de la primera tinent de batle i portaveu del PSOE, na Francisca Ramon. No tendríem res a dir si tot s’hagués fet de manera correcta, però tant a la forma de contractació com al resultat hi ha una sèrie de clares irregularitats que han de ser explicades i de les quals, per començar demanarem explicacions al proper ple. 

Estam davant un clar cas de nepotisme i descobrir aquest cas ens ha ajudat a comprendre per què al seu dia na Francisca i els regidors del PSOE van donar suport a les il·legalitats de Martí Ochogavía que es mantenen vigents encara.

A més de la irregular licitació també denunciam els resultats de la redacció del pla, a dia d'avui quan el pla havia d'haver-se acabat a final de febrer a l'àrea de medi ambient encara no s'ha lliurat cap document.

Com recordareu, quan es va fer - d’una manera totalment barroera- l’experiment de peatonització de la primera línia del Port vàrem demanar la realització d’un Pla de Mobilitat, que és el primer que s’havia d’haver fet abans de prendre qualsevol decisió. El març de l’any passat es va iniciar el procés per a la redacció d’un pla de mobilitat urbana sostenible, que havia d’haver estat acabat a finals del mes de febrer.

Després de no tenir cap informació sobre el pla i observar que durant uns dies s’havien penjat unes pancartes anunciant-lo, i que hi havia una pàgina web i un foro a internet, però no havia a la pàgina de l’Ajuntament cap enllaç, al ple de febrer vàrem demanar per les causes d’aquest desgavell. Es tractava, recorde’m-ho, d’un pla de mobilitat que ja s’havia d’haver acabat.  A aquell ple no hi va haver temps per respondre, però al ple següent, i malgrat que havíem enviat les preguntes a la portaveu del PSOE, tampoc no vàrem obtenir resposta.

 Al estudiar el expedient ens hem trobat amb un bon grapat de sorpreses  que anirem narrant de forma detallada a partir de dilluns. Aquesta història resumeix la forma de fer parts i quarts d'aquest equip de govern tudant els dobles públics i beneficiant a les empreses de familiars o afins.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb