URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Caminant per Mallorca (LXV). Torre del Forat.

Alternativa | 18 Abril, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

A Cala Tuent trobam la torre del Forat, una talaia de vigilància que el temps ha deixat una mica mal parada, esper que l’organisme pertinent faci alguna actuació avanç de que caigui del tot.

La torre del Forat se troba al morro del mateix nom, a l’esquerra de la cala mirant a la mar. A les fotos voreu el forat de la torre, però el nom no li ve d’aquí. Crec que el que dona nom al morro i d’aquest a la torre, és un forat devora el penya-segat per on se pot accedir a la mar, millor ajudats per una corda. Un interessant lloc on fa ganes trescar per els recons i covals.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             A.R.F.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb