URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Una realització a l'altura de la licitació (PMUS 3)

Alternativa | 21 Abril, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquest divendres sopar- assemblea a can Ramon. A LES 20.30h. Per venir només havue d'avisar (alternativaperpollenca@gmail.com)

 Si el procés d’adjudicació va ser molt irregular com vam demostrar ahir, la redacció de del pla de mobilitat per part de l’empresa del nebot de na Francisca destaca pel seus incompliments del plec de condicions.  El 30 de juny de 2009 es va firmar el contracte administratiu i la durada del mateix era de vuit mesos. A més, segon el plec de condicions, s’havia d’haver exigit un lliurament inicial (Diagnòstic, propostes i seguiment) sobre la peatonalització de la primera línia del Port de Pollença. Ni s’ha lliurat a l’àrea de medi ambient cap document sobre la peatonització del Port ni evidenment el pla de mobilitat que s’havia d’haver finalitzat a final de febrer.

L’1 de setembre 2009 es va crear una comissió tècnica de seguiment de la redacció del pla de mobilitat Urbana Sostenible que havia de realitzar reunions quinzenals amb l’empresa adjudicatària, formada per l’inspector i l’oficial de circulació de la policia local, l’enginyer municipal i el tècnic de medi ambient. Aquesta comissió es va reunir en dues ocasions i no s’ha tornat a reunir des de novembre.

A l’informe fet a l’àrea de medi ambient sobre l’oferta de l'empresa del nebot de na Francisca només se li valorava en 1 punt sobre 10 en el que són millores. Aquestes millores eren la creació una pàgina web i un foro  No trobareu cap enllaç  a aquesta pàgina web i foro ni a la pàgina web de l’Ajuntament ni a la pàgina de Medi Ambient (on Jaume Plomer segueix sent el regidor).Si que hi ha un enllaç a la pàgina web del PSOE. És un pla de mobilitat sostenible de l’Ajuntament o del PSOE? 

Però ni aquestes millores s'han realitzat correctament,a la pàgina web  no trobareu disponible cap document. Mentre que el foro està pràcticament inèdit.

En principi pel que sabem l’empresa del nebot excusa l’incompliment de la seva eina en la manca de pagament per part de l’Ajuntament. Hem de recordar que  al plec de condicions (punt 8) es diu que el preu total del contracte s’abonarà una vegada presentat el projecte acabat i amb l’informe dels tècnics competents. Però al contracte administratiu  es va canviar i s’indica que s’abonarà per mensualitats, prèvia l’acreditació de les tasques realitzades amb l’informe corresponent. Però això no pot ser excusa ja que el plec de condicions té prioritat sobre el contracte, i això el diu el mateix contracte a la seva clàusula cinquena; “el contractista presta la seva conformitat al Plec de clàusules econòmic -administratives”. En definitiva no hi ha cap excusa per que l'Ajuntament no hagi dit res de l’incompliment del seu contracte pe part de Podarcis.

Aquest és el resultat del nepotisme de la portaveu del PSOE i de contractar una empresa sense cap experiència en realitzar plans de mobilitat. Però no passa res, la família segueix contenta i els nostres doblers se segueixen tudant mentre Pollença s'enfonsa.

A l'enllac teniu una presentació del Pla de Mobilitat de Manacor fet per l'empresa especialitzada Cinesi, que no va ser convidada a participar al pla de Pollença.

  Fins el final

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb