URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Deixadessa. Platges del Port.

Alternativa | 23 Abril, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

A través del nostre correu i del perfil de facebook ens han fet arribar les fotografies denúncia que acompanyen aquest article. Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat,degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions. Entre tots construirem una Pollença millor.

Per si no fos suficient amb el nigul de cendres volcàniques, ni amb el tancament de l'hotel sis pins,el nostre municipi ha de suportar la plaga d'un equip de govern  incompetent i paralitzatA pesar de que  el regidor de medi ambient fa un mes al ple , en resposta a una  petició nostra ens va dir que faríem una reunió per cercar solucions a la manca de servies a les platges del Port, res de res. Aquest equip de govern amb la seva deixadesa  està enfonsant el municipi. .

Mentre  l'Associació Hotelera de Pollença el 31 de març registrava una petició recordant a l'equip de govern la difícil situació que arrastren des de la temporada anterior, i que els turistes esperen gaudir de les platges amb tot els seus serveis...A la petició demanavam accelerar al màxim els tràmits per netejar i posar en marxa el servei d'explotació de les platges del Port. Demanaven que havien d'estar en marxa per les vacances de Pasqua.........

  Des de la temporada passada, quan ja es coneixien els problemes de l'Associació de Veïns del Port per gestionar les platges del Port (van deixar de pagar 174.000 euros del canon) l'equip de govern no ha estat capaç de solucionar el problema. Pel que sentim a les converses de l'operació voltor sembla que els interessa més  ajudar a empreses amigues , arreglar expedients i factures a posteriori i fer maquinacions de tot tipus poc productives pels ciutadans llevat dels mateixos i propers...

  La qüestió és que l'equip de govern va deixar passar els mesos sense informar del problema ni fer res... Per què?  Era la manera de presentar el problema tan tard què no hagués més remei que acceptar la rebaixa de cànon que demanava l'Associació de Veïns...  El problema que s'han trobat és que la seva solució barroera,també era il·legal; fer un contracte amb l'Associació quan això era impossible pel deute de la mateixa amb l'Ajuntament...

El resultat de tot aix; les platges del Port sense netejar, sense para-sols, sense hamaques i un grups de ciutadans que fan el que no fa l'Ajuntament, netegen la platja.

 Per altra part altre ciutadà ens ha enviat aquestes fotografies d'aquesta canonada al platja. Amb el comentari de que més li valdria a l'Associació deixar les platges, vendre el seu local i tornar a ser realment una Associació de Veïns.

 

 

A la continuació de l'article trobareu l'atorgament d'autoritzacions a la resta de lot, sense rebaixes.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb