URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Volem explicacions i respostes.

Alternativa | 28 Abril, 2010 06:00

 Con sempre esperam els vostres suggeriments, precs i preguntes pel ple de dijous que es realitzara al Casal de Ca'n Llobera a les 20:00 hores.  Les podeu fer arribar a aquest mateix blog, al facebook o a alternativaperpollenca@gmail.com

 Nota de premsa conjunta dels grups de l'oposició de Pollença

L'OPOSICIÓ MUNICIPAL DE POLLENÇA RETIRA TOTES LES MOCIONS PER FORÇAR AL BATLE A DONAR EXPLICACIONS SOBRE ELS VINCLES AMB L'OPERACIÓ VOLTOR I LA INOPERATIVITAT DEL SEU GOVERN.


Els tres grups de l’oposició municipal de Pollença, PP-UMP, PSM, i Alternativa hem decidit retirar les mocions que havíem registrat pel ple d’aquest dijous. La decisió s'ha pres davant la necessitat d'escoltar les explicacions del batlle en plenari per dos motius greus. Per una banda, perquè els ciutadans han vist, gràcies a l’obertura del sumari, que l'Operació Voltor afecta de ple a Pollença i per l'altra banda perquè l'acció de govern del municipi està totalment paralitzada, amb temes essencials pel municipi congelats des de fa mesos.


Una vegada retirades les mocions de l’oposició el Ple queda pràcticament buit de contingut perquè, com durant tota la legislatura, l’equip de govern només presenta al Ple el que és obligat
per llei. És a dir, aquesta setmana el batlle i els regidors executius no tindran cap excusa per no contestar els nostres precs i preguntes, i assumir la seva responsabilitat.


Pensam que el ple municipal és el lloc indicat per què el batlle i els regidors implicats donin explicacions sobre tots els temes de l’operació voltor, on surten implicats el batlle i diferents
regidors d’UM. Igualment el PSOE haurà d’explicar totes les irregularitats detectades al pla de mobilitat.


Per acabar volem també explicacions i solucions a tots els temes actualment congelats al municipi o dels que no se'ns ha informat i que ens hem distribuït entre els tres grups per demanar explicacions. Els principals temes que volem tractar són els següents:


• Implicacions de l'Operació Voltor a Pollença
• Contractació irregular del Pla de Mobilitat
• L’ordenança d’ocupació de la via publica.
• L’adaptació del PGOU al PT.
• La concessió de les platges del Port de Pollença.
• El recurs del Camí de Ternelles
• Els projectes del Plans E, 1ª i 2ª fase.
• La solució a la facturació il·legal de l’Ajuntament.
• La liquidació del 2009, els pressuposts del 2010 i la desastrosa situació econòmica de
l’Ajuntament.
• La disciplina urbanística.
• La declaració de BIC del centre històric de Pollença.


Esperam que el ple sigui productiu i l’equip de govern sigui capaç de donar respostes i solucions raonables a tots els temes plantejats i assumir la seva responsabilitat. Si no és així, els partits que formam l'oposició a l'Ajuntament de Pollença advertim que plantejarem noves mesures.


Bartomeu Cifre Ochogavia, portaveu del PP-UMP
Bartomeu Cifre Bennàsar, portaveu del PSM-EN
Jose Luis Garcia Salvador, portaveu d’A-EU-EV

 

 
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb