URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La Màfia

Alternativa | 30 Abril, 2010 05:58 | facebook.com twitter.com

La primera sorpresa del dia va ser saber que Rafel Morro , tancador de la carretera vella de Lluc i promotor de l'oposició a declarar BIC el centre històric de Pollença, organtizava un dinar amb coques, vi davant de Can Llobera. Inclús es van permetre pujar al ple a convidar (amb escàs èxit) a la gent que omplia el ple . És clar que per UM i els seus acòlits el ple municipal s'ha convertit en una molèstia. Es mouen millor entre mentides, remorsi sopars, molt de sopars.

Respecte al ple es va retirar  " la delegació mitjançant conveni per a la recaptació de tributs municipals". La raó és que abans no havia portat cap informe a la comissió informativa. L'enèsim nyap del regidor d'Hisenda.

Sorprenentment l'equip de govern va presentar de urgència  la prorroga de la modificació puntual de l'article 60 de l'Ordenança de Policia i Bon Govern de l'Ajuntament de Pollença. "Durant l'any 2010, l'Ajuntament podrà autoritzar obres durant el periode que va des d'1 de maig al 15 de juny, i d'1 d'octubre a 30 d'octubre, prèvia audiència amb l'empresa constructora i els possibles establiments turístics afectats on es determinarà en quines condicions es pot desenvolupar la dita obra". Un tema pel que havíem demanat fa mesos al ple sense resposta.  La raó del canvi és reduir les conseqüències de la crisi actual al sector de la construcció. A un tema polèmic i complex una vegada més hem trobat la improvisació i manca de criteri amb la que funciona l'equip de govern. Vam mantenir la mateixa opinió que fa un any(veure article anterior sobre el tema). La moció va ser aprovada amb els vots a favor d'UM-UNPi, PSOE i el nostre i l'abstenció de PP-UMP i PSM.

 Respecte a les preguntes, primer es va canviar el que s'havia fet fins ara i es van contestar les preguntes orals i després les escrites. D'aquesta manera les preguntes més esperades per la gent es van fer més tard. Igualment el batle no va deixar pràcticament replicar als regidors de l'oposició i em  va fer dos advertències d'expulsió al en molt poc temps. Clar que després quan vaig perdre els nerviós amb el regidor d'Hisenda ( li vaig cridar) i em podia  advertir amb raó no el va fer. Ja vaig demanar  perdó al moment i el torn a demanar. 

En general, ja publicarem les respostes concretes, però voliam comentar al manco un parell de temes. Va restar molt clar l'immobilisme de l'equip de govern, en alguns temes amb l'excusa de la crisi... La realitat és que a una any de les eleccions no volem molestar a ningú.

EXPLOTACIÓ DE LES PLATGES.

Defensa tancada del batle de l'Associació de Veïns del Port i cap explicació convincent de per que`no han fet res per evitar el desastre de tenir avui les platges del Port sense serveis. 

LES CONVERSES DEL CAS VOLTOR.

El batle va negar les vinculacions entre el cas voltor i Pollença a pesar de que  al sumari hi ha nombroses converses sobre pràctiques com mínim irregulars i immorals a  Pollença i  que la nostra denúncia sobre el festival s'ha inclòs al sumari .

Moltes mentides i comportament indignes.

LA REDACCIÓ DEL PLA DE MOBILITAT.

A aquest tema  davant la manca de respostes del regidor de medi ambient vaig perdre els nervis. Com la licitació va ser legal la resta ja no importa, i a pesar dels incompliments flagrants del contracte cap problema, després de tot són els nostres doblers. Més baix no poden caure els regidors del PSOE.

 En resum esperam que les converses de l'operació voltor hagin obert els ulls a més d'un sobre quin equip de govern tenim. El batle va dir que l'acció conjunta de l'oposició li recordava al pacte Ribbentrop- Molotov. Bé jo li puc dir, també des del respecte democràtic com va dir ell, que les  converses i comportaments publicats de l'operació voltor em recorden a la màfia.

Recordau avui, Divendres 30, 20.30h. Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya.

Xerrada

Dona i repressió sota el franquisme. El cas de les Illes Balears.

A càrrec de David Ginard Feron.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb