URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Més feina i menys parts i quarts.

Alternativa | 02 Juny, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

El diumenge passat la regidora del Port de Pollença ( a la que els seus socis de "l'equip" no van acompanya)  es va reunir amb alguns dels organitzadors de la manifestació d'avui i voliam comentar alguna de les coses que es va dir a aquesta reunió.

A les queixes del veïns  hi ha un tema clau com el de la mobilitat, ja que reclamen aparcaments i vials d'accés a la platja. La regidora va dir que ja s’havia fet el pla de mobilitat,  i que només s’havia d’executar. Això no és cert, l'empresa del seu nebot ha incomplit el contracte (fa tres mesos que s'havia d'haver lliurat el pla de mobilitat) sense que l'equip de govern hagi fet res. Només s'ha lliurat una part del pla.

  A més a més hem de recordar que al punt 6 del contracte diu; "s'exigirà una entrega inicial (diagnòstic, propostes i seguiment) sobre la peatonització de la primera línia del Port de Pollença entre el Port i Llenaire. " A dia d'avui res de res i això que el contracte es va signar el 30 de juny de l'any passat. Això són dades i la triste realitat però clar per motius que ja són "familiars" a Pollença s'havia de donar la feina a  una empresa sense experiència  i després no han estat capaços d'exigir  el compliment de la feina a la que s'havien compromès.

La regidora a l'igual que tot l'equip de govern haurien mentir menys i s'haurian d'haver dedicat fa temps a fer més feina cercant la gestió més eficaç dels doblers públics i no  prioritzant afavorir a empreses familiar

 El que és cert també és que el primer i únic document que de moment ha lliurat l’empresa, el va fer al darrer ple, després de la nostra denúncia del favoritisme i incompliment que havia hagut a aquesta contractació. Aquest document només és una part de la seva feina, o sigui l’anàlisi, de diagnòstic només hi ha sis pàgines i faltaria tot el que són les propostes d’actuació. Un altre dia analitzarem aquest document que ens sembla prou deficient.

A la reunió la regidora també va dir que havia el projecte de fer un aparcament al solar davant de l'Eroski a l'entrada del Port? Un projecte que només ha de conèixer ella. A veure si ara han d'esbucar la paret de pedra seca i llevar l'aparcament ja fet. La regidora no va saber que contestar quan els veïns li varen dir que el batle havia dit que no es faria aquest aparcament que els havia promès.

Un altre tema que va comentar és que no es podien fer vials  als solars públics al costat de la via de la circumval·lació, per que havia una normativa que prohibia deixar obertes portes cap a la carretera als col·legis, poliesportiu... !!! Evidentment es poden fer vials sense necessitat d'obrir cap porta  cap a la carretera a les instal·lacions municipals.

 Tampoc serveix l'excusa que va donar de que el que és públic funciona molt més lentament per excusar el tema de la neteja viària i de les platges. És clar que la contractació pública te unes normes que no te la privada (encara que UM i PSOE a Pollença més d'una vegada no han complit aquestes normes) però no tant per justificar més de dos anys sense contracte a la neteja viaria; si les coses s'haguessin fet bé, com tard a finals del 2008 ja podia haver estat solucionat.  I no tant com per justificar començar la temporada sense serveis a les platges; el problema és coneixia des d'octubre de l'any passat i fer el que han fet; un nou concurs amb la rebaixa del canon hauria d'haver estat llest a principi d'any. Però quan falta feina i sobren parts i quarts passen aquestes coses.

 A la reunió també els veïns també van fer unes acusacions a la participació del regidor de serveis a una empresa que té un deute que forma part del deute  de les platges de l'Associació de Veïns del Port amb l'Ajuntament. Pensam que és l'obligació de la regidora comprovar aquestes acusacions sobre un dels seus companys d'equip de govern. Clar que si no va fer res quan nosaltres vam presentar proves objectives de les facturacions il·legals d'aquest regidor menys farà en aquest cas. I així seguim...

Cal un municipi en què  l’activitat políicia es desenvolupi amb honestedat, amb  més Informació, transparència, comunicació i participació.

 

 Enhorabona a tots els que van fer possible i van participar a la manifestació. Ja és hora de que hagi un moviment ciutadà independent i reivindicatiu.

Album de fotografies de la manifestació 

Una imatge val més que mil paraules.

 

 

 


 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb