URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

En interés dels ciutadans

Alternativa | 03 Juny, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Al ple d'avui presentam una moció per que l’Ajuntament adopti quantes mesures siguin necessàries,  i si escau, es personi com acusació particular en el procediment instruït  sobre el denominat cas voltor. La finalitat de la moció és assegurar-nos  que tots els danys i perjudicis que se li hagin pogut causar als ciutadans a conseqüència de les  presumptes pràctiques corruptes portades a terme pels imputats en la citada causa siguin convenientment reparats . Recordam que la nostra denúncia de la situació irregular del festival es troba dins el sumari del cas Voltor.

Volem reiterar a l'equip de govern que faci el que va prometre que faria fa ja més d'un mes, presentar els comptes del Festival amb els informes corresponents. No és suficient amb començar a regularitzar tot el relacionat amb l'organització del Festival 2010, cal analitzar les causes i responsables de la situació  fora de la llei en la que es trobava el Festival i depurar responsabilitats i reclamar els danys i perjudicis que hagués lloc,


Una vegada que s'ha procedit a l'obertura del sumari del cas voltor s' i ha posat de manifest que l'Ajuntament de Pollença va poder ser objecte de presumptes pràctiques corruptes portades a terme per alguns dels imputats en la causa que
han pogut tenir greus repercussions per a les arques municipals. Entre ells els possibles sobrecosts d'algunes de les empreses de la presumpta trama corrupta, que han facturat tant a l'Ajuntament com al Festival, i en aquest últim evitant qualsevol tipus de procediment de contractació regulat.

L'Ajuntament de Pollença, te el deure inexcusable de col·laborar amb la justícia i de vetllar per l'interès dels veïns, que són els perjudicats en última instància de qualsevol irregularitat que repercuteixi en les arques municipals, i per tant ha d'actuar en conseqüència i reclamar els danys i perjudicis que hagués lloc, a la llum de les dades que obren en el seu poder.

Com hem dit sempre no es pot  tolerar cap ombra de dubte en la gestió dels doblers públics i  tenim el deure de recuperar la confiança dels ciutadans en les institucions.


 Enhorabona a tots els que van fer possible i van participar a la manifestació. Ja és hora de que hagi un moviment ciutadà independent i reivindicatiu.

Fotografies de la manifestació d'ahir


 

 

 


Us recordam que està en marxa el V concurs de fotografia Urxella i que podeu participar amb fotografies com les anteriors.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb