URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

És possible una Alternativa.

Alternativa | 09 Juny, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

A més  a més de les mocions a cada ple fem un bon grapat de preguntes i precs. Al ple d'abril com sabeu tots els grups de l'oposició vam  retirar les nostres mocions per presentar tota una sèrie de precs i preguntes.Aquesta és una part de les mateixes.

.- Es demana la dimissió del Regidor delegat de Serveis Sr. Ochogavía o el seu cessament per l’incompliment de la legislació en matèria de contractació pública. Si hagués una mica de dignitat a aquest equip de govern fa temps que el senyor regidor de serveis hagués deixat de ser regidor. Però segueix sent regidor amb l'imprescindible i impresentable suport dels regidors del PSOE.

.- Atès que l’Ajuntament d’Inca també ha aprovat la moció relativa al canon digital, amb la possibilitat de que sigui aprovada en altres ajuntaments i també s’ha presentat una proposició no de llei de suport a nivell autonòmic, es sol·licita que l’Ajuntament es posi en contacte amb la direcció insular d’assessorament local per demanar suport i assessorament per realitzar les accions judicials necessàries.

De moment no tenim constància de que l'Ajuntament hagi fet res. 

.- Que es cerqui una solució respecte la il·luminació a l’aparcament de la Gola, atès que aquests llums suposen alta contaminació lumínica.

Una vergonya con han tudat doblers a la Gola sense respectar la zona humida.

.- Com està l’assumpte dels pagaments pendents a l’associació Prodis?

Aquesta pregunta la vam reiterar al darrer ple sense obtenir resposta. En aquest cas la conseqüència d'aquest retard és que es manté tancat el que alguns han batejat com "el moneo d'eu moll", o sigui l'edifici d ela plaça Joan Cerdà del Port.

.- Ens poden informar en quina situació es troba el procediment de contractació per la gestió indirecta de l’escoleta del Port de Pollença.

R Contesta la Regidora delegada d’Educació Sra. Sastre dient que els plecs de clàusules i de prescripcions tècniques estan pràcticament enllestit. Ja s'ens ha lliurat i s'ens va dir al darrer ple que properament hi haurà una reunió per comentar-ho.

.- Com està la regularització dels contractes de l’enllumenat públic i de la jardineria? Què passarà amb el personal municipal adscrit al servei de jardineria? 

R Contesta el Sr. Batle que s’està treballant amb els plecs tècnics i el personal municipal de jardineria es mantindrà.Al darrer ple ens van dir que el ple de la jardineria ja està pràcticament fet. Una bona notícia que després de les nostres descobriments sobre les irregularitats a aquestes contractacions es faci la seva regularització. 

És possible una Pollença Alternativa on els principis de transparència i lliure concurrència han de ser la guia de la contractació pública. Els nostres doblers han de ser gestionats de la millor manera possible.  I totes les empreses han de tenir la possibilitat d'accedir a la contractació pública.


Aquí teniu els links per descarregar-vos el plenari de la setmana passada, cortesia de la ràdio municipal.Falta el final perquè la connexió amb la ràdio es va tallar.

Primera part http://www.megaupload.com/?d=XSXBEKA6

Segona part http://www.megaupload.com/?d=IJP0RIIQ

I aqui teniu l'enllaç a l'entrevista que van fer ahir al nostre regidor.

http://www.megaupload.com/?d=Y88N36MY


 Us recordam que està en marxa el V concurs de fotografia Urxella i que podeu participar amb fotografies com les anteriors.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb