URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El treballador mallorquí no és productiu

Alternativa | 12 Juny, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Ara que ens volen empassolar una reforma laboral, de la que just es parla d’acomiadar gent i no de quin tipus de feina donaran, i de la que es donarà compte el proper dia 16, que mira per on quina coincidència, és el mateix dia que la selecció de futbol inicia la seva participació al mundial de futbol de Sud-àfrica, supòs que per tenir a “la plebe” despistada amb el partit i no posar atenció en l’atropellament que sofrirà el treballador amb els seus drets, ens diuen que el gran problema del treballador espanyol és la seva manca de productivitat.

El treballador mallorquí és el típic treballador poc productiu, prova d’això és que molt d’aquest treballadors fent manco de 6 mesos de feina a l’any aconsegueixen que els seus patrons puguin  viure 12 mesos al any amb viatget, 4x4 i qui sap quin capritxos més, mentre el treballador es va a l’atur, quina manca de productivitat !!!!

He fet feina amb treballadors alemanys un bon grapat d’any i fent feina no són molt diferents a nosaltres, els hi agrada fer una rialla, comentar coses amb els companys i els que fumaven sortien a fumar un cigarret, no són robots com alguns empresaris espanyols ens volen fer creure. La gran diferencia és que ells fan feina en objectius i nosaltres a encalentir la cadira, era molt freqüent en temporada alta fer 10 o 11hores de feina i els dies que baixava la mateixa fer just feina pel matí, cosa impensable avui en dia a Espanya on es valora més la presència del treballador que la productivitat o les habilitats que aquest  pugi tenir.

Del blog de empleo y trabajo.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb