URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cristina

Alternativa | 16 Juny, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

 Aquest divendres sopar- assemblea. A LES 20.30h. Per venir només haveu d'avisar a blog o a alternativaperpollenca@gmail.com.

Avui iniciam una nova sèrie d'articles a aquest blog  on us volem presentar poc a poc part de la gent que forma Alternativa per Pollença. Molta de gent només coneix al nostre regidor i portaveu en Pepe García, però al seu costat hi ha un bon grapat de gent que formam l'Assemblea d'Alternativa. Des del 2003 ens venim reunint a assemblees mensuals per debatre i proposar alternatives a aquest municipi.Assemblees on tothom pot dir la seva i tots els vots valen igual i on hem fet un vertader grup d'amics on quasi tot es decideix per consens.Només d'aquesta manera hem pogut desenvolupar la ingent feina que hem fet des de l'oposició.

Sóm ciutadans que ni som ni aspiram a ser polítics professionals, interessats en canviar el nostre entorn més proper que és el municipi, com diu la famosa cita "pensam globalment i actuam localment".

Cal recuperar Pollença partint d'una feina seriosa i rigorosa fonamentada en la transparència, la comunicació, i la recuperació de l'ètica a la política. Els doblers dels ciutadans han de gestionar-se amb honradesa i la major cura i eficàcia possible per millorar la seva qualitat de vida diària.

 La nostra llista electoral a diferència de la d'altres partits no surt de anar cercant a la gent al darrer moment per fer una llista populista, el que dona lloc a grans fiascos. La nostra llista surt de la pròpia assemblea, de la gent que ha demostrat capacitat, feina i il·lusió per canviar Pollença. Avui us presentam a na Cristina que l'altra dia va tenir el seu bateig de foc a la tertúlia de polítics de la ràdio municipal. 

 Cristina Espi Sanchis.

Nascuda a Picassent (València) el 14/05/1978.

Diplomada en Disseny Industrial per la Universitat Politècnica de València.
Erasmus a  Londres (Middlesex University). Master en Disseny d'Interiors per la Elisava (Barcelona). Tres anys treballant com a dissenyadora a estudis de disseny gràfic, mobles (VASAMI, RAUXA DISSENY) i arquitectura.
Funcionaria des de 2007 per la Generalitat de Catalunya a l'especialitat de Tecnologia.
Traslladada a Pollença per voluntat pròpia des del 2008,  on te la intenció de viure molts anys. Fa feina de professora a l'Institut del Port de Pollença. Des del primer moment s'ha implicat tant al poble com a l'assemblea. forma part del Consell Escolar Municipal. És la dissenyadora del logo d'Alternativa per Pollença i és la nostra responsable de l'àrea d'educació i evidentment de tot el relacionat amb el disseny. 

Cristina té preparació, il·lusió  i ganes de fer feina de manera altruista pel poble coses molt necessàries a aquest moment.  


Si ens voleu ajudar a governar, a endreçar Pollença, a posar les coses al seu lloc i a desfer-nos de tant mal govern, us haveu d'afiliar a Alternativa per Pollença i junts construirem una Pollença millor.

Podeu consultar què és Alternativa per Pollença, com s'organitza, com funciona i quins objectius té a:

QUÈ ÉS ALTERNATIVA PER POLLENCA

EIXOS D'ACTUACIÓ

FUNCIONAMENT : ASSEMBLEARISME I MUNICIPALISME

 Us recordam que tambépodeu participar encara ja al nostre concurs de fotografia.

Cristina a l'esquerra d'en Pepe

  

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb