URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

A ritme d'incompetència

Alternativa | 22 Juny, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquest equip de govern es mou a ritme d'incompetència amb un retard injustificable en la realització de projectes. No estam parlant d'adaptar de temes complexos  com l'adaptació del Pla General d'Ordenació Urbana al Pla Territorial (encara que no ajuda que faci més d'un any que no tenim cap reunió a aquest tema)  sinó d'instal·lar gespa artificial al camp de futbet del Port, han tardat sis anys en fer aquesta "obra"  i en obrir uns banys a la primera línia del Port que els ha costat quatre anys.

En aquest moment s'està instal·lant la gespa artificial al camp de futbet del Port. Resumint una mica la història d'aquesta instal·lació; al 2004, es va adjudicar la instal·lació de gespa artificial als camps de futbol del municipi. L'empresa que va  va obtenir aquesta obra va oferir va oferir tota una sèrie de millores a altres instal·lacions i entre aquestes instal·lar gespa a la pista de futbet del Port de Pollença. Sis anys després ha fet efectiva aquesta millora, per la que havíem demanat un ple sí i un altre també. Al darrer ple, quan responia per enèsima vegada a  la nostra petició,  el batle va contestar que l'obra estava a punt de començar (resposta que ja m'havia donat al 2008 i al 2009) i  encara va fer la gràcia al ple de dir al nostre regidor que "Alternativa estaria content". Doncs no, la veritat que no podem estar contents de que una millora que havia servir per adjudicar un concus públic a una empresa tardi sis anys en fer-se.

Article que resumeix  el tema Cinc anys després.

Per altra part aquest dissabte es va obrir el local de la Plaça Joan Cerdà del Port; banys públics amb un quiosc que gestionara PRODIS (Associació Pro Discapacitats de Pollença) Aquest esperam que sigui el darrer capítol d'una història de despropòsits que des de la lenta construcció d'una obra, amb un fort impacte visual, a  la primera adjudicació a un particular ha estat marcat per les sospites de favoritismes. Aquest projecte  va ser aprovat al 2004 però no es va acabar fins el 2006 i es va inaugurar ahir.  L'únic positiu d'aquest projecte és que finalment és  gestionat per PRODIS als que volem agrair que hagi obert aquest local a pesar dels doblers que encara li deu l'Ajuntament. Igualment hem de donar les gràcies a PRODIS per endreçar i solucionar alguns dels problemes d'un local  cedit en un estat lamentable.Esperam que l'Ajuntament faci tot el possible per que aquest projecte  sigui una font de satisfaccions i no de problemes per a PRODIS.

Alguns dels anteriors articles que resumeixen la nostra feina de denúncia, control i alternatives al tema:

El Port de Pollença cada dia més lleig.

L'impacte sense excuses.

Concurs misterios del Port.

Funció social = 18.000 euros.

Recuperar la finalitat social

Pancartes

La única cosa positiva d'aquest local (que no s'hauria d'haver construït) és la seva cessió  a PRODIS, esperam que els vagi molt bé i que sigui una font de satisfaccions i no de problemes.


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb