URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No callarem .1

Alternativa | 23 Juny, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

   Abans d’ahir va arribar a diferents ciutadans  que participaren a la manifestación “tots junts salvem eu moll”  una carta anònima enviada des de Palma (ens han dit que han arribat més de 100). La carta va encapçalada per una fotografia de la manifestació, i va dirigida contra un dels organitzadors de la manifestació i comença  dient “ No todos estamos de acuerdo con la manifestación del día 2 de junio de la cual fue el promotor. El Puerto no merece este circo”.

El més lògic, després d’aquesta introducció, seria trobar  una enumeració de raons i arguments explicant per que no s'està d’acord amb la manifestació, i per que es considera un circ el que va ser una demostració democràtica de protesta contra l’evident abandonament del Port de Pollença. Doncs no, no n’hi ha cap argument ni raó, tot el contrari el que fan des de l’anominat és una enumeració d’acusacions molt brutes sobre temes personals del ciutadàque segons ells  va ser el promotor de la manifestació. Evidentment no transcrivírem aquests temes privats que no tenen res a veure amb la manifestació i que es fan des del anonimat.

La carta finalitza dient “ Realmente cree Ud. Que puede representar a la sociedad del Puerto: CALLESE SR...” i amenaçant amb una proper anònim sobre una altra persona

Evidentment l’anònim al parlar només d'un promotor oblida que va ser un grapat de gent la que es va coordinar i va organitzar la manifestació de manera independent i espontània. I que va ser tot un èxit i no un circ com diu ell.

  Les paraules en majúscula al final de la carta “CALLESE SR...”  són les que resumeixen realment la finalitat de l’anònim que no és altre que fer callar qualsevol tipus de protesta o reivindicació. Una acció típicament mafiosa que té com únic objectiu estendre la por i desacreditar una protesta justificada, democràtica i pacífica. Es tracta de desactivar tot el que posi en perill una xarxa corrupta i clientelar que existeix a Pollença i que ha convertit l’Administració pública en el seu negoci i en el benefici d'uns pocs mitjançant la directa utilització de fons o béns públics per a usos particulars.

Imatge del blog olora la pluja

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb