URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Marti no

Alternativa | 25 Juny, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Com va informar el Diario de Mallorca la coneguda marca de vermut Martini tenia intenció de rodar un dels seus famosos anuncis a Pollença. Tot estava preparat i l'escenari triat; la plaça Major, amb l'església de fons. El problema és que quan la productora es va desplaçar  per començar l'enregistrament, es van trobar amb el panorama impactant i poc fotogènic de les obres de reforma que van acabar sent d'esbucament de la casa al costat de l'esglèsia.

Com era un anuncide vermut i no un noticiari retransmitint els resultat de qualsevol terretremol, els de martini  es van marxar a filmar a Sineu.

I tot això en plena crisi i quan tothom comenta l'impacte econòmic que han tengut els anuncis de la cervessa estrella damm, l'any passat a Formentera i enguany a  Menorca (veure article sobre el tema). En definitiva un desastre més made in batle i amics.

Com més val riure que plorar, en Miguel Sánchez ha fet aquest spot sobre el tema, 45 segons per un somriure.

 


 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb