URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Estic pel canvi

Alternativa | 29 Juny, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

A la secció fil directe del darrer punt informatiu un que diu que va votar Esquerra Unida  a Pollença es demana si jo estic amb Esquerra Unida, amb els Verds, amb Iniciativa d’Esquerres, amb tots ells, amb cap d’ells…

Primer li volia aclarir que ell no va votar a Esquerra Unida, a altres municipis si que es presentava Esquerra Unida en solitari, però a Pollença ens vam presentar com Alternativa una coalició  on havia gent d’Esquerra Unida, dels Verds i independents.

Segon  fa poc més d’un any l’assemblea d’Alternativa va decidir per unanimitat crear un partit municipal i assembleari per  fer feina exclusivament a Pollença. Aquest partit ha estat registrat com Alternativa per Pollença (A) actua de forma autònoma i independent, és a dir de forma sobirana, sense haver de passar comptes més enllà de Pollença. Entre altres coses no podem seguir pendents del que fan  o no fan a Palma i de les disputes dels polítics professionals, més fonamentades en lluites de poder i personalismes que en diferències ideològiques

 Tercer al nostre partit es permet la doble militància. L'article 4 dels nostres estatuts diu: Els afiliats a Alternativa per Pollença podran pertànyer a altres partits d'àmbit autonòmic i estatal o a associacions sempre que no tinguin fins contràries als d'Alternativa per Pollença. Per tant no tenim cap problema en que a la nostra assemblea hi hagi afiliats a diferents partits... Encara que la major part dels nostres membres només són afiliats d'un partit; Alternativa per Pollença (A).

Quart respecte a la seva pregunta amb qui estic? la meva resposta és molt senzilla; estic a la meva assemblea i amb tots els ciutadans de Pollença que volen posar ordre al nostre ajuntament.

El que realmente l’hauria de preocupar al que diu haver votat a Esquerra Unida a Pollença  és com ajudar-nos a canviar la forma de govern actual, a la qual l'equip de govern té orelles sordes i ulls cecs als problemes reals de la gent. L’esperam a la nostra Assemblea.

Pepe García.

PODEM i HEM DE

CANVIAR

POLLENÇA

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb