URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Camí públic de Ternelles

Alternativa | 06 Juliol, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

 La Plataforma Pro Camins Públics ens ha enviat el següent comunicat referent al camí públic de Ternelles. Com esperàvem, la propietat de la finca de Ternelles torna a la càrrega. Aquest cop ha denunciat a l'Ajuntament i pretén que els tribunals li concedeixin que el camí sigui de caràcter i us privat. Cosa totalment fora de lloc.

Ara només queda que l'Ajuntament, que ja s'ha posicionat en la seva defensa, faci el que cal i la justícia ens haurà de donar la raó, tot i que no sigui fàcil, per les moltes proves que tenim de que el camí és públic.

Comunicat de la Plataforma:

Camí públic de Ternelles

Ahir va concloure el termini per respondre a la demanda de MENANI S.L. (família March), que denuncià l’Ajuntament, en la qual es demana que es declari de caràcter i ús privat el camí de Ternelles.

La Plataforma pro camins públics ha entregat tota la documentació al misser nomenat per l’Ajuntament per defensar aquest camí públic, atès que ara s’iniciarà un plet civil motivat per la denúncia de MENANI S.L. contra el poble de Pollença, per reclamar la titularitat provada d’aquest camí.

Així doncs, la documentació arxivística i cartogràfica romandrà en mans de l’Ajuntament per tal que es defensi el caràcter públic d’aquest camí, el qual ens permet accedir a Cala Castell i al Castell del Rei.

S’inicia així un procés en què l’Ajuntament de Pollença haurà de defensar aquest bé en contra d’uns interessos particulars. Com ja vam dir, el resultat de la nostra recerca i investigació serà posat a disposició de l’Ajuntament. Confiem que aquest en faci un bon ús en la defensa d’aquest patrimoni que, a més, suposa un valor afegit al nostre municipi.

 

PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb