URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Caminant per Mallorca (LXXVl). Cova dels Coloms.

Alternativa | 11 Juliol, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

La cova dels Coloms, devora Cala Falcó, té l’accés per mar i amb una entrada estreta i baixa que només és practicable quan hi ha bon temps. Una vegada entram a la cova el primer que ens sorprèn és trobar-nos una platja a l’interior, això de caminar per l’arena amb llum de llanterna i baix d’un sòtil... no és freqüent. Les formes són capritxoses, de cada costat d’on se mirin suggereixen idees diferents.

Els llacs, no saps que veus, uns amb molta profunditat i d’altres no tanta, l’aigua totalment immòbil va oferint diferents tons de diferents colors. Els petits detalls de les formacions, fa que avancis per l’aigua amb molta cura, gaudint d’aquest regal de la natura.

                                                                                                         A.R.F.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb